Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cererea campionilor! ”Asta au solicitat”. Dorinţa specială a lui Coman&Co după ce au cucerit titlu din Superligă | EXCLUSIV

Cererea campionilor! ”Asta au solicitat”. Dorinţa specială a lui Coman&Co după ce au cucerit titlu din Superligă | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat Superliga României după victoria cu 2-1 în faţa „marinarilor” lui Gică Hagi.

MM Stoica a dat din casă: ”Asta au solicitat băieţii”

FCSB a câştigat titlul în SuperLiga României, după ce a câştigat împotriva celor de la Farul Constanţa, scor 2-1, în etapa cu numărul 7 din play-off.

Oficialul celor de la FCSB a fost invitat la Orange Sport şi a povestit despre emoţiile care l-au încercat în meciul cu Farul. MM a povestit, de asemenea, despre cererea specială din vestiarul FCSB-ului.

”Să vedem câţi spectatori vor deplasa cei de la CFR Cluj. Probabil că nu vor mai fi... Locurile lor le vom schimba şi vor sta în tribuna 1, ca să putem să facem o scenografie pe tot stadionul. Sunt convins că va fi arhiplin. Băieţii solicitau un autocar descoperit, dar de mâine (n.r. - azi, 29 aprilie) începem să vedem ce paşi vom face, deocamdată n-am avut când”, a dezvăluit MM Stoica, în direct, la Orange Sport.

Precedentul titlu al bucureştenilor data din 2015. În actualul sezon, cu trei etape înainte de final, FCSB are 49 de puncte, în timp ce Farul, locul doi, are 35.

Cum arată traseul din Europa pentru FCSB

FCSB a câştigat Superliga României şi va participa în preliminariile UEFA Champions League.

FCSB va avea cel mai probabil un adversar facil în debutul sezonului european din această vară. Echipa lui Gigi Becali ar putea să dea în cel mai rău caz peste campioana Belarusului, Dinamo Minsk, sau Celje din Slovenia.

În urna echipelor care nu sunt cap de serie se mai află echipe care pot pune greu probleme FCSB-ului, chiar şi fără cele 7-8 transferuri de Champions League promise de Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Este vorba despre Panevezys (Lituania), Ordabassy (Kazahstan), Vikingur (Islanda), Virtus (San Marino), campioana din Luxemburg sau campioana din Gibraltar.

Din păcate pentru Gigi Becali, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor echipa sa va avea o misiune mult mai dificilă dacă nu va fi cap de serie. FCSB poate întâlni pe Ludogoreţ, viitoarea campioană a Cehiei, Sparta Praga, Maccabi Tel Aviv sau Ferencvaros.

Dacă FCSB va avea noroc la tragerea la sorţi, ar putea da peste APOEL Nicosia (Cipru) sau Rijeka (Croaţia), adversari destul de puternici şi ei.

Interesant este că în turul trei FCSB va avea şanse mai mari să fie cap de serie deoarece tragerea la sorţi pentru turul trei va avea loc pe data de 22 iulie, înainte de desfăşurarea meciurilor din turul doi. Aşadar, FCSB va va prelua coeficientul echipei pe care o va elimina şi ar putea prinde un loc printre capii de serie.

FCSB ar putea întâlni în această fază a competiţiei campioanele din Turcia (Galatasaray), Elveţia (Young Boys Berna), Ucraina (Şahtar Doneţk) şi Serbia (Steaua Roşie Belgrad) sau una dintre cele 6 învingătoare calificate din turul trei preliminar.

Afla mai multe despre: mm stoicafcsbtitlu 

viewscnt
Articole similare