Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR cere o schimbare istorică în Liga 1! Mureşan: "Trebuie făcut ceva! Este dubios. Cel puţin dubios!"

CFR cere o schimbare istorică în Liga 1! Mureşan: "Trebuie făcut ceva! Este dubios. Cel puţin dubios!"

Superliga

Comentarii

Atacată dur în primele etape pe seama arbitrajelor de care a avut parte, CFR Cluj e acum în rolul victimei, iar oficialii din Gruia au lansat o serie de atacuri dure la adresa modului în care se fac delegările şi a deciziilor luate în ultimele meciuri.

Picătura care a umplut paharul a fost partida din Cupa României, cu FC Botoşani. Ardelenii susţin că au avut un gol valabil anulat incorect şi ar fi trebuit să beneficieze de o lovitură de la 11 metri.

Preşedintele Iuliu Mureşan cere introducerea video arbitrajului şi în Liga 1, pe modelul din Serie A.

"Am avut gol valabil anulat, am avut penalty neacordat. Multe greşeli de arbitraj în defavoarea noastră. Un arbitraj, pot să zic, dubios. Şi la Viitorul am avut penalty, la prima etapă cu Botoşani am avut iarăşi penalty şi s-a dat eliminare pentru Omrani. Nişte greşeli enorme de arbitraj. Cred că ar trebui o revizuire foarte importantă a lotului de arbitri şi mult mai mare atenţie şi discernământ la delegări. Sunt şi delegări de care nu ştiu ce să zic. Încep să am nişte semne de întrebare. Mai ales că am înţeles că arbitrul Cojocaru are antecedente favorabile Botoşaniului în ultimii ani. Trebuie făcut ceva, iar o soluţie ar fi proba video. În general, arbitrajele nu decid campioana, dar influenţează câte o partidă. Sper să nu se mai repete niciodată arbitrajul din Cupă şi sper ca acest Cojocaru să nu ne mai arbitreze niciodată. La meciul de Cupă au fost prea multe greşeli. 6-7 greşeli majore şi este dubios. Cel puţin dubios", a declarat Iuliu Mureşan la Look TV.

CFR Cluj o întâlneşte astăzi, de la 18:00, pe Gaz Metan Mediaş, în direct pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: iuliu muresancfr clujdan petrescuarbitraje 

viewscnt
Articole similare