Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj face transferul iernii! Golgheterul croat ascultă imnul campioanei şi e în drum spre Gruia. Toate detaliile

CFR Cluj face transferul iernii! Golgheterul croat ascultă imnul campioanei şi e în drum spre Gruia. Toate detaliilegalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Lipseşte doar anunţul oficial al transferului făcut de CFR Cluj în această iarnă. Dan Petrescu îşi aduce un golgheter la echipă, iar concurenţa devine acerbă în atacul campioanei Ligii 1.

Golgheterul transferat de CFR Cluj nu se mai ascunde

Conducerea lui CFR Cluj şi Dan Petrescu au pregătit perioada de mercato, după ce "Bursucul" a refuzat oferta Federaţiei Române de Fotbal, pentru a deveni selecţioner, după Mirel Rădoi. 

Rând pe rând, mai mulţi fotbalişti au părăsit lotul. Denis Ciobotariu (FC Voluntari), Daniel Paraschiv (Hermannstadt), amândoi sub formă de împrumut, Anas Tahiri (Heerenven), Karlo Letica, Sebastian Mailat (FC Botoşani), liberi, şi Juan Emmanuel Culio au fost primele despărţiri, dar antrenorul liderului Ligii 1 se va bucura şi de transferuri. 

A doua sosire în Gruia, după ce Sergiu Buş a fost anunţat oficial, este cea a atacantului croat Marko Dugandzic. La 27 de ani, golgheterul se întoarce în Liga 1, după ce a fost cedat în urmă cu un an şi jumătate la Sochi, în Rusia, mutare pentru care FC Botoşani a obţinut 500.000 de euro. Pentru clubul la care evoluează din octombrie 2020 a reuşit doar cinci goluri în 24 de meciuri.

Cariera lui Dugandzic continuă în Liga 1, dar de această dată la CFR Cluj. Pe reţelele de socializare, atacantul care poate evolua şi în banda dreaptă a terenului a urcat imagini care anunţă transferul pe care-l va face campioana. 

Croatul s-a filmat în maşină în timp ce ascultă imnul lui CFR Cluj. 

De altfel, Dan Petrescu a confirmat, entuziasmat, venirea lui Dugandzic. "Sper să-l am cât mai repede în cantonamentul din Spania", a spus "Bursucul". 

Nelu Varga va plăti aproximativ jumătate de milion de euro, pentru a-l aduce de la Sochi, iar atacantul va primi un salariu de 20.000 de euro. 

Dugandzic a impresionat într-un timp scurt la FC Botoşani, unde a stat între ianuarie şi octombrie 2020. În 20 de meciuri, vârful a marcat de 11 ori şi a pasat decisiv de două ori. 

FOTO | Marko Dugandzic ascultă imnul lui CFR Cluj în maşină

FOTO: Marko Dugandzic

 Galerie foto

Afla mai multe despre: marko dugandziccfr clujtransferuri cfr clujdan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare