Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj nu renunţă şi a anunţat încă două transferuri: "Ei sunt cei pe care-i dorim!"

CFR Cluj nu renunţă şi a anunţat încă două transferuri: "Ei sunt cei pe care-i dorim!"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Juventus Bucureşti, într-un meci din etapa a XIII-a, ultima a turului sezonului regulat al Ligii I, iar Iuliu Mureşan, preşedintele echipei anunţă deja noi transferuri.

"Ne trebuie o extrema şi încă un vârf, nu este un secret, pot sa vă spun asta. La vară ne mai trebuie 2-3 jucatori dacă vrem să ajungem în grupele unei cupe europene", a spus Mureşan. 

Întrebat după meciul cu Juventus dacă e mulţumit de evoluţia echipei sale după turul sezonului regulat, Dan Petrescu a declarat: "Am spus înainte de meci că va fi greu, dar nimeni nu m-a crezut. Adversara a avut ghinion, merita mai mult. Era greu să întoarcem scorul dacă am fi primit gol. Jocul nostru a suferit mult. Echipa noastră a ales doar să se apere şi să joace pe contraatac. Cred că parcursul nostru e mult peste ceea ce ne-am aşteptat. Cred că e ceva incredibil să fim pe primul loc, cu 32 de puncte, cu atâţia jucători noi. Plus că nu avem un lot la fel de numeros ca FCSB. Sunt realist, sunt conştient că în retur va fi imposibil să reuşim acelaşi parcurs, mai ales că vom juca atâtea meciuri importante cu echipele din play-off în deplasare. Va fi mult mai greu. Toţi trebuie să rămână în formă, echilibraţi. Îmi doresc ca toată lumea să muncească în perioada următoare".

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescuiuliu muresantransferurianunt 

viewscnt
Articole similare