Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chelsea, anchetată de FIFA pentru posibile încălcări ale regulamentului privind transferul jucătorilor sub 18 ani

Chelsea, anchetată de FIFA pentru posibile încălcări ale regulamentului privind transferul jucătorilor sub 18 ani

Premier League

Comentarii

FIFA a deschis o anchetă ce vizează posibile încălcări ale regulamentului privind transferul jucătorilor străini sub 18 ani, informează dailymail.co.uk. Chelsea este pentru a treia oară în opt ani în atenţia forului mondial din acest motiv.

Un purtător de cuvânt al FIFA nu a dorit să comenteze pe marginea acestui subiect, precizând că investigaţia este în derulare.

"Chelsea FC respectă toate statutele şi regulamentele FIFA în recrutarea jucătorilor", a susţinut gruparea engleză.

Campioana en tire a Angliei a mai fost cercetată, în 2009, pentru transefrul lui Gael Kakuta de la Lens, din 2007, şi FIFA i-a interzis să efectueze transferuri în două perioade de mercato. Chelsea s-a adresat TAS şi a avut câştig de cauză.

Anul trecut, Chelsea a fost în atenţia FIFA pentru Bertrand Traore, după ce au apărut imagini care arătau că fotbalistul jucase în 2012 pentru o echipă de juniori a clubului englez, la 16 ani, fără a avea certificatul internaţional de transfer.

În acest moment, Atletico Madrid are interdicţie de a efecuta transferuri din partea FIFA, după ce a încălcat regulamentul recrutării tinerilor jucători, iar Real Madrid a primit o sancţiune similară în 2016.

Afla mai multe despre: chelseaproblemeanchetafifaregulament 

viewscnt
Articole similare