Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chelsea şi Arsenal luptă pentru a ajunge în finală! Tu pe cine pariezi?

Chelsea şi Arsenal luptă pentru a ajunge în finală! Tu pe cine pariezi?galerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

PUBLICITATE I Analizăm împreună turul celei mai interesante semifinale din Cupa Ligii Angliei, competiţie care începând cu acest sezon se numeşte Carabao Cup din motive comerciale.

Analizăm împreună turul celei mai interesante semifinale din Cupa Ligii Angliei, competiţie care începând cu acest sezon se numeşte Carabao Cup din motive comerciale. Dacă ne aşteptăm ca Manchester City să nu aibă nici un fel de probleme în a ajunge în finală, având de disputat o dublă manşă în faţa celor de la Bristol City, duelul dintre marile rivale ale Londrei, Chelsea şi Arsenal, este de departe cea mai interesantă dispută de la mijlocul acestei săptămâni.

PARIAZĂ ONLINE 100% LEGAL PE MECIURILE DIN LA LIGA ŞI SERIE A – VEZI AICI LISTA AGENŢIILOR RECOMANDATE!

Iată câteva dintre lucrurile interesante pe care trebuie să le ştii despre acest meci:

·         Arsenal are 75 de victorii în duelurile cu rivala Chelsea, Albaştrii au 65, iar celelalte 56 de confruntări directe s-au încheiat indecis

·         Elevii lui Antonio Conte ocupă în acest moment poziţia a 3-a în clasamentul din Premier League, acumulând 46 de puncte după primele 22 de runde, cu 7 mai mult decât Arsenal, care ocupă abia poziţia a 6-a.

·         În ceea ce priveşte golaverajul celor două formaţii în acest sezon în campionat, putem observa că deşi atacurile sunt comparabile (41 goluri a marcat Chelsea, faţă de cele 40 reuşite de tunari), defensiva dirijată de Petr Cech a încasat 28 de goluri, aproape dublu faţă de cea a lui Chelsea: 16.

·         Albaştrii au câştigat acest trofeu de 5 ori până acum, iar ultimele 3 succese au venit între anii 2005-2015, în timp ce trupa lui Wenger are numai două astfel de titluri în palmares, ultimul fiind obţinut în anul 1993.

·         Chelsea le-a eliminat pe Nottingham Forest, Everton şi Bourmouth pentru a ajunge în această fază a competiţiei, în timp ce Arsenal a trecut de Doncaster, Norwich şi West Ham.

·         Câştigătoarea acestei duble manşe va da piept în finală în mod aproape sigur cu Manchester City.

·         Chelsea vs. Arsenal va fi prima partidă în care se va folosi tehnologia arbitrajului video (VAR) în fotbalul englezesc.

Cele două mari rivale din Londra se întâlnesc din nou la o săptămână distanţă – de această dată în semifinalele Carabao Cup. Arsenal a avut mare noroc în disputa din Premier League de miercurea trecută, reuşind să o egaleze pe Chelsea în minutul 92 prin reuşita fundaşului lateral Hector Bellerin, evitând astfel o înfrângere usturătoare pe teren propriu.

Pe lângă faptul că Hazard şi colegii săi vor dori să-şi ia revanşa pe Stanford Bridge, Wenger se va confrunta şi cu ceva probleme de lot: Nacho Monreal şi Sead Kolasinac sunt accidentaţi, iar Giroud, Ramsey şi Koscielny sunt incerţi. De cealaltă parte, lotul lui Chelsea este complet, iar Eden Hazard este refăcut după ce a fost odihnit în partida de sâmbătă din Cupa Angliei.

Interesant este că Arsenal tocmai a fost eliminată din FA Cup, o competiţie pe care a câştigat-o în 3 din ultimele 4 ediţii. Tunarii au pierdut duminică cu scorul de 4-2 pe terenul celor de la Nottingham Forest.

În 8 dintre precedentele 9 întâlniri ale celor două formaţii, Chelsea a marcat cel puţin două goluri în disputele de pe teren propriu: Chelsea Peste 1.5 goluri @ 1.66 – Pariază la Netbet!

De regulă, aceste meciuri tensionate din fazele eliminatorii ale competiţiilor care se desfăşoară în dublă manşă încep cu o oarecare precauţie de ambele părţi: Mai multe goluri în repriza a doua @ 2.00 – Pariază la Sportingbet!

Chelsea nu a mai fost învinsă de Arsenal pe Stanford Bridge din 29 octombrie 2011. Fiind abia prima manşă, nu ne aşteptăm să vedem foarte multe goluri în acest meci: Sub 2.5 goluri @ 2.10 – Pariază la Betfair!

Stilul de joc al celor două formaţii generează deseori cornere; în remiza încheiată cu 2-2 miercurea trecută, cele două formaţii au executat împreună nu mai puţin de 18 lovituri de la colţ: Peste 10.5 cornere @ 1.81 – Pariază la Unibet!

Ambele formaţii au fost învinse o singură dată în ultimele 10 meciuri, iar numărul rezultatelor de egalitate înregistrate nu este deloc mic: Egalitate la pauză sau la final @ 1.83 – Pariază la Betano!

PARIAZĂ LIVE ŞI DESCOPERĂ OFERTA BOGATĂ A MECIURILOR DIN PREMIER LA LIGA ŞI SERIE A. DESCHIDE UN CONT PE SITE-URILE LEGALE ŞI RECOMANDATE DE PARIURIX.COM – VEZI LISTA AICI!

PariuriX.com promovează parierea responsabilă şi vă recomandă să nu jucaţi mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecinţe financiare şi pot cauza dependenţă. Vă rugăm să jucaţi responsabil!

 Galerie foto

Afla mai multe despre: pariuri sportiveangliapremier leagueanalizacotepariuripublicitate 

viewscnt
Articole similare