Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chiajna va dona încasările de la meciul cu CSU Craiova familiei celor doi copii răniţi într-un accident în Capitală

Chiajna va dona încasările de la meciul cu CSU Craiova familiei celor doi copii răniţi într-un accident în Capitală

Superliga

Comentarii

Clubul Concordia Chiajna a anunţat, miercuri, că donează încasările de la meciul cu CS Universitatea Craiova, din etapa a XV-a a Ligii I, familiei celor doi copii răniţi sâmbătă într-un accident în Capitală.

"Suntem alături de Andrei şi Alex! Cei doi frati, Andrei I. (11 ani) şi Alexandru I. (15 ani) domiciliaţi în Chiajna care au fost implicaţi în accidentul rutier de la intersecţia bulevardului Iuliu Maniu cu strada Osiei din sectorul 6 sunt în afara oricărui pericol, însă recuperarea lor completa presupune luni de fizioterapie şi, posibil, alte intervenţii chirurgicale, toate costisitoare. Staff-ul medical al CS Concordia Chiajna va fi la dispoziţia celor doi pe parcursul recuperarii anevoioase, iar ca prim pas în această campanie umanitară, banii proveniţi din încasările de la partida de pe teren propriu cu CS U Craiova, de vineri 20 octombrie 2017, vor fi donati familiei celor doi fraţi", a anunţat Concordia Chiajna.

Tichetele de acces se găsesc la casele de bilete ale stadionului şi la sediul Asociaţiei Militari Residence din strada Rezervelor 64 B, la următoarele preţuri: Peluze - 5 lei; Tribuna II - 10 lei; Tribuna I - 15 lei; Tribuna 0 – 20 lei.
 
Doi copii din Capitală care se pare că au traversat prin loc nepermis au fost surprinşi, sâmbătă, de o maşină care circula pe Bulevardul Iuliu Maniu şi au fost răniţi. Victimele au fost transportate la Spitalul Universitar şi la Spitalul ”Grigore Alexandrescu”.
 
Meciul Concordia Chiajna - CS Universitatea Craiova, din etapa a XV-a a Ligii I, are loc, vineri, de la ora  20.45 şi va putea fi urărit la Telekom sport.

Afla mai multe despre: craiovachiajnaliga 1cs u craiova,  

viewscnt
Articole similare