Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chiar dacă a luat nota 3 în L'Equipe, Tătăruşanu este apărat de Ranieri: "Nu am ce să-i reproşez, niciodată!"

Chiar dacă a luat nota 3 în L'Equipe, Tătăruşanu este apărat de Ranieri: "Nu am ce să-i reproşez, niciodată!"

Ligue 1

Comentarii

Formaţia Nantes, cu Ciprian Tătăruşanu integralist, a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-1, de liderul Paris Saint-Germain, într-un meci din etapa a XIII-a a campionatului Franţei.

CÂŞTIGĂ AICI DOUĂ BILETE LA BAYERN - PSG, ÎN LIGA CAMPIONILOR

”Portarul român nu mai e la fel de liniştit în ultima vreme şi n-a avut reacţiile potrivite la reuşitele lui Di Maria şi Pastore”, scriu cei de la L'Equipe.

"Multă vreme unul din elementele importante ale defensivei lui Ranieri, românul e mai puţin liniştit în ultimul timp. Faţă în faţă cu Cavani, a evitat al cincilea gol (89), dar a ratat intervenţia la şutul lui Pastore (65). A părut la fel de lipsit de reacţie la reuşita lui Di Maria (42)", îl critică jurnaliştii din Hexagon.

"Contra marilor campioni poţi face totul bine, însă ei au cheia să deschidă mereu poarta. Am fost puţin neatenţi la golul doi, am avut şi ghinion la alte goluri. Ne-au fost net superiori. A făcut lucruri bune, în 90% din cazuri mingea pe care a respins-o ar fi trecut peste poartă, dar nu s-a întâmplat aşa acum. A fost ghinion. Nu am ce să-i reproşez, niciodată", a spus la finalul partidei antrenorul Ranieri.

Afla mai multe despre: ciprian tatarusanuranierinantesfrantapsg 

viewscnt
Articole similare