Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chiar dacă e certat cu patronul FCSB, Mirel Rădoi recunoaşte că îi dă sfaturi lui Nicolae Dică: ”Îi spun ce aş face eu, cum aş vedea lucrurile”

Chiar dacă e certat cu patronul FCSB, Mirel Rădoi recunoaşte că îi dă sfaturi lui Nicolae Dică: ”Îi spun ce aş face eu, cum aş vedea lucrurile”

FCSB

Comentarii

Certat cu patronul roş-albaştrilor, Mirel Radoi ii da sfaturi lui Dica atât pentru dubla cu Lazio, cât şi pentru finalul sezonului regular! cei doi au fost colegi şi pe teren, dar şi in staff-ul lui FCSB.

Cu Radoi căpitan, Dică a participat la cele mai mari performanţe din istoria recentă a fotbalului românesc. În 2015, cei doi au făcut echipă şi pe banca FCSB-ului. Dică aplelează şi acum la sfaturile lui Radoi.

”Discutăm. nu foarte des dar discutăm. Îi spun ce aş face eu cum aş vedea lucrurile, dar mai departe el e acolo zi de zi cu jucători şi toate deciziile pe care le ia el are responsabilitatea rezultatelor.

De multe ori încercăm să nu intrăm în problemele echipei pentru că n-aş vrea să-l influentez intr-un fel sau altul”, a declarat Rădoi la Telekom Sport.

Şapte echipe din Liga I au antrenori sub 45 de ani, patru dintre ele în play-off, FCSB, Craiova, Astra şi Botoşani.

”Eu cred că în acest moment fotbalul românesc are nevoie de noi şi mă refer nu doar de antrenori tineri, de antrenori în general care să stea cât mai mult la stadion”, a concluzionat fostul internaţional român. 

Afla mai multe despre: dicamirel radoifcsb,  

viewscnt
Articole similare