Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chiar dacă joacă în Liga 2, Raul Rusescu visează la naţională: ”Asta nu înseamnă că pe viitor nu pot să revin!”

Chiar dacă joacă în Liga 2, Raul Rusescu visează la naţională: ”Asta nu înseamnă că pe viitor nu pot să revin!”

Liga 2

Comentarii

Raul Rusescu a revenit în România în această vară şi a semnat cu echipa Concordia Chiajna după ce a jucat pentru scurt timp la echipa Lamezia Terme, în Serie D, liga a patra din Italia.

Rusescu a marcat primul său gol pentru echipa Concordia Chiajna weekend-ul trecut în meciul contra grupării Unirea Constanţa, scor 3-0. 

Fotbalistul a spus că deşi evoluează în Liga a II-a şi nu a primit oferte de la alte echipe în perioada de mercato, nu a renunţat la visul de se întoarce la echipa naţională şi este convins că execuţiile sale îi pot atrage atenţia selecţionerului Edi Iordănescu. 

”Asta nu înseamnă că pe viitor nu pot să revin!” 

”Am ajuns la Chiajna pentru că nu m-a căutat nimeni altcineva. Asta nu înseamnă că pe viitor nu pot să revin la echipa natională. Realitatea te loveşte uneori. Vara asta nu am avut nicio ofertă din fotbalul românesc”, a declarat Raul Rusescu, potrivit as.ro.

Jucătorul a evoluat de-a lungul carierei la Unirea Urziceni, CS Otopeni, FCSB, Sporting Braga, FC Sevilla, Ankaraspor, Giresunspor, Academica Clinceni. Atacantul în vârstă de 34 ani a venit sub comanda lui Ianis Zicu de la clubul italian Lamezia Terme.

Legitimat la Lamezia în ultimul sezon, fostul internaţional român a ajuns în ligile inferioare din Cizmă cu statut de vedetă, dar a marcat doar trei goluri.

După ce şi-a căutat o nouă echipă timp de mai multe luni, Raul Rusescu a ales să revină în România. 

Afla mai multe despre: liga 2-rusescu-chiajna 

viewscnt
Articole similare