Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chiar se poate întâmpla asta! Carlo Ancelotti îl poate înlocui pe Arsene Wenger la Arsenal

Chiar se poate întâmpla asta! Carlo Ancelotti îl poate înlocui pe Arsene Wenger la Arsenal

Premier League

Comentarii

Arsenal se pregăteşte să-l înlocuiască pe Arsene Wenger după 21 de sezoane, iar omul chemat să ducă mai departe munca legendarului manager francez este Carlo Ancelotti (58 de ani).

La capătul primului sezon în care a eşuat în încercarea de a duce Arsenal în grupele Ligii, Wenger a scăpat la limită de o demitere istorică şi a tras speranţa că va repune lucrurile în ordine în stagiunea 2017/2018, dar calculele nu i-au ieşit. Eliminat de Nottingham Forest în 16-imile Cupei Angliei, foarte departe de primul loc în Premier League, francezul şi-a consumat, în sfârşit, creditul oferit de conducerea de pe Emirates, iar italienii de la Corriere dello Sport anunţă că şefii englezilor i-au găsit deja înlocuitorul.

Conform Mediafax, Carlo Ancelotti ar urma să semneze la finalul acestui sezon un contract valabil pe patru ani, cu un salariu de 10 milioane de euro în fiecare stagiune, conducerea "tunarilor" considerându-l pe fostul antrenor de la Bayern varianta perfectă pentru intrarea într-o nouă eră.

Afla mai multe despre: carlo ancelottiarsene wengerarsenalschimbareantrenordecizie 

viewscnt
Articole similare