Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chicago şi-a încheiat seria de 6 meciuri în deplasare cu o victorie răsunătoare, 5-2 cu New York Rangers

Chicago şi-a încheiat seria de 6 meciuri în deplasare cu o victorie răsunătoare, 5-2 cu New York Rangers
Comentarii

Într-un meci transmis în direct de Telekom Sport, Toews şi Kane au avut fiecare câte un gol şi o pasă decisivă, iar portarul debutant în NHL la 32 de ani, Jeff Glass, a apărat 23 de şuturi pentru a înregistra 5 puncte din 6 posibile pentru Chicago în ultimele 3 meciuri.

Gazdele New York Rangers, care veneau după victoria din prima zi a noului an, din NHL Winter Classic, nu au fost niciodată la conducere în partida de la Madison Square Garden. Chicago a avut 1-0, 2-1 si 3-2 pe rând, în fiecare repriză, doar pentru a mai marca de două ori în ultimul minut, în poarta goală.

Veteranul Patrick Sharp, care a împlinit 36 de ani săptămâna trecută, a înscris golul decisiv, cel de 3-2, cu o super-execuţie în poarta lui Henrik Lundqvist, şi le-a adus oaspeţilor al 5-lea punct în ultimele 3 partide.

În celălalt meci al serii, Detroit Red Wings i-au învins în prelungiri pe Ottawa Senators cu 2-1, prin dubla lui Andreas Athanasiou. Mâine dimineaţă, în direct la Telekom Sport, de la ora 02.30, liderul NHL, Tampa Bay Lightning, joacă în deplasare pe terenul celei mai titrate echipe din istorie, Montreal Canadiens.

Afla mai multe despre: chicagonew york rangersnhltelekom sportexclusiv 

viewscnt
Articole similare