Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chipciu, impresionat de olandezi: "Nu vreau să spun că suntem noi cei mai mari fotbalişti, dar Olanda o să fie mereu Olanda"

Chipciu, impresionat de olandezi: "Nu vreau să spun că suntem noi cei mai mari fotbalişti, dar Olanda o să fie mereu Olanda"

Echipa națională

Comentarii

Mijlocaşul Alexandru Chipciu a declarat, marţi seară, că Olanda este o echipă cu jucători valoroşi în orice moment, chiar şi atunci când se află în reconstrucţie şi că "tricolorii" trebuie să elimine dezechilibrul faţă de formaţiile mari prin dăruire şi entuziasm.

"Probabil că a fost o greşeală din partea tuturor celor care au spus că Olanda e o naţională în construcţie. Nu vreau să zic că noi suntem cei mai mari fotbalişti, dar o naţională în construcţie cu jucători de la AS Roma, de la Manchester United, de la Lyon, de la Barcelona, de la cele mai mari echipe ale lumii are clar o valoare foarte mare, chiar dacă poate fi în reconstrucţie.

Din păcate, e dezamăgitor rezultatul, când ne gândim la 3-0, dar am avut momente bune şi să nu uităm că Olanda o să fie Olanda mereu, indiferent de reconstrucţie sau de jucătorii care vor fi în acel moment. Prin dăruire şi entuziasm încercăm să echilibărm acest dezechilbru care este între noi şi echipele mari", a declarat Chipciu.

Reprezentativa României a fost învinsă de selecţionata Olandei, scor 3-0, într-un meci amical, disputat, marţi, pe Arena Naţională, ultimul pentru "tricolori" în 2017. Golurile au fost marcate de Depay '47, Babel '57 şi De Jong '81.

Afla mai multe despre: romaniabarcelonalyonolandaromaniachipciu 

viewscnt
Articole similare