Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chiricheş, încântat de transferul al Sassuolo: ”Calităţile mele sunt recunoscute şi de alţii!” Ce spune despre meciul cu Spania

Chiricheş, încântat de transferul al Sassuolo: ”Calităţile mele sunt recunoscute şi de alţii!” Ce spune despre meciul cu Spania
Comentarii

Vlad Chiricheş spune că are un moral foarte bun pentru meciul cu Spania, după ce a reuşit să se transfere la Sassuolo şi după ce a reuşit să revină la echipa naţională.

Vlad Chiricheş a fost chinuit în ultimul an de mai multe probleme medicale, lucru care l-a ţinut departe şi de naţională. Acum, fundaşul de 29 de ani spune că se simte excelent şi este pregătit pentru meciul cu Spania, programat joi, de la 21.45. În plus, spune că şi transferul de la Napoli la Sassuolo - echipă la care are şansa să joace mai des - i-a alimentat încrederea în sine.

”Sunt foarte fericit, pentru că am trecut prin momente mai grele în ultimul an şi nu am reuşit să vin. Sunt bine acum, sunt sănătos, mă simt bine fizic şi sunt fericit că sunt din nou între băieţi. Eram ok şi înaintea transferului, dar asta îmi dă şi mai multă încredere. Calităţile mele sunt recunoscute şi de alţii. Sunt fericit şi pentru transfer, dar eu mă gândesc foarte mult la ce am de făcut la echipa naţională şi nu la ce s-a întâmplat la perioada de mercato.

Ştim foarte bine că întâlnim cea mai bună echipă a grupei, cu jucători de mare calitate. Ştim că ne vo pune în dificultate, dar trebuie să avem o atitudine bună, să reuşim să ne ridicăm la cel mai înalt nivel al nostru şi cred că putem să egalizăm un pic forţele”, a declarat Vlad Chiricheş.

Afla mai multe despre: vlad chiriches 

viewscnt
Articole similare