Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Chris Evert este de părere că Simona Halep a avut ghinion în 2017. Navratilova este de altă părere

Chris Evert este de părere că Simona Halep a avut ghinion în 2017. Navratilova este de altă părere

Tenis

Comentarii

Chris Evert a declarat pentru WTA că Simona Halep a avut ghinion în 2017, dar anul viitor va fi motivată şi va câştiga un turneu de Grand Slam. Martina Navratilova este de părere că Halep nu a trecut cu bine de momentele importante ale sezonului, astfel că ar alege-o pe Karolina Pliskova ca potenţială câştigătoare a unui Grand Slam în 2018.

Cele două foste sportive au răspuns pentru WTA la întrebarea: “Cine va câştiga pentru prima dată un Grand Slam în 2018?".

“O să o aleg pe Simona Halep, pentru că ar fi putut să câştige trei Grand Slam-uri anul acesta. A avut ghinion. Trebuia să câştige French Open, la Wimbledon a avut meciul acela dificil cu Konta, iar dacă ar fi trecut şi ar fi jucat cu Venus în finală cred că ar fi putut să câştige. Iar la US Open a avut-o adversară pe Maria Şarapova. Eu am crezut că o să câştige turneul. Pentru că a avut atât de mult ghinion, este numărul unu în lume acum, cred că va fi motivată şi este alegerea mea”, a declarat Evert.

Martina Navratilova a afirmat că Halep nu a reuşit să-şi facă “singură norocul” în 2017. “Cred că norocul ţi-l faci singură, iar Simona nu a făcut asta. Şi nu a trecut cu bine de momentele importante. Eu aş alege-o pe Karolina Pliskova”, a explicat Navratilova.

Afla mai multe despre: tenistenis femininwta,  

viewscnt
Articole similare