Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Christoph Daum a ajuns la închisoare! :) ”Băieţii nu pot merge la stadion, aşa că am venit eu la ei”

Christoph Daum a ajuns la închisoare! :) ”Băieţii nu pot merge la stadion, aşa că am venit eu la ei”
Comentarii

Christoph Daum susţine că şi-a găsit un angajament în China, însă regretă că n-a primit nicio ofertă din Bundesliga. Antrenorul în vârstă de 64 de ani este liber de contract după ce s-a despărţit de naţionala României, la mijlocul lunii septembrie.

Fostul selecţioner al României spune că revine în fotbal. Christoph Daum spune că va merge în fotbalul chinez, deoarece este atras de perspectivele care există acolo. Antrenorul în vârstă de 64 de ani susţine că a primit o mulţime de oferte, dar cea din China a fost cea mai atractivă.

”În Bundesliga, voi merge pe stadion doar ca spectator. Antrenorii mai vechi nu par a mai fi necesari. În schimb, sunt mândru că se pariază pe tineri. Heynckes este excepţia absolută. În străinătate, pe de altă parte, calităţile mele sunt apreciate. Primesc oferte de peste tot, doar din Bundesliga nu. Voi lucra în China de la anul, aşa cum fac Capello, Lippi, Scolari, Schmidt şi Magath. Mă tentează să construiesc ceva pentru a face fotbalul chinez competitiv cu cel european”, a declarat Christoph Daum, citat de westfalen-blatt.de.

Afirmaţiile au fost făcute în timpul vizitei pe care Christoph Daum a desfăşurat-o la penitenciarul Herford, unde a susţinut un antrenament cu mai mulţi tineri acuzaţi de delicvenţe juvenile: ”Există un aspect unificator al fotbalului. Băieţii nu pot merge chiar acum la stadion. Aşa că am venit eu la ei pentru un antrenament”.

Afla mai multe despre: christoph daumromaniachina 

viewscnt
Articole similare