Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cinci zile până la startul CM Handbal feminin, LIVE VIDEO pe Telekom Sport. Cum am obţinut cea mai bună performanţă din ultimul deceniu

Cinci zile până la startul CM Handbal feminin, LIVE VIDEO pe Telekom Sport. Cum am obţinut cea mai bună performanţă din ultimul deceniu

CM Handbal

Comentarii

Campionatul Mondial de Handbal feminin se vede LIVE pe Telekom Sport. Competiţia se va disputa în Germania, între 1 şi 17 decembrie.

Până la startul turneului transmis în exclusivitate de Telekom Sport au mai rămas numai 5 zile. E un turneu pe care România îl începe din postura de medaliată cu bronz la ediţia anterioară. Succesul neaşteptat din Danemarca poate fi o sursă de inspiraţie pentru o echipă actuală neexperimentată.

Rezultatul obţinut de România la ultimul mondial, locul 3 a fost cel mai bun din ultimul deceniu. La fel ca acum, naţionala, condusă atunci de Ryde pornea cu speranţe, dar nu era între favorite. Atunci aveam multe jucătoare experimentate, dar am nimerit în grupa morţii cu Rusia lui Trefilov, Norvegia şi cu Spania. Primele două meciuri au fost de încălzire - victorii cu Kazahstan şi cu Puerto Rico. Au venit apoi înfrângeri pe linie în partidele tari şi echipa lui Ryde a încheiat a4-a în grupă. Din optimi a început revenirea. Victorie cu Brazilia, campioana mondială en titre - a fost prima mare surpriză a turneului. A urmat meci de infarct pentru semifinale, cu gazda Danemarca. În faţa a 12000 de oameni, Neagu a ratat un 7 metri în ultima secundă şi s-a ajuns în prelungiri. Dar Ada Nechita a avut ultimul cuvânt şi ne-a trimis în semifinale. Cu Norvegia, acelaşi scenariu. Elisei a avut golul victoriei în mână,dar meciul a mers în prelungiri.

Nordicele au trimis România în finala mică. Cu Neagu, cea mai bună marcatoare a întregii competiţii, România a desfiinţat Polonia cu 31 la 22 şi a încheiat pe podium.

AFLĂ TOTUL DESPRE CM HANDBAL 2017 din categoria specială de pe www.telekomsport.ro

Afla mai multe despre: romaniahandbalcm 2017campionat mondial handbal 

viewscnt
Articole similare