Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine a fost votat tricolorul lunii mai în concursul FRF. Fotbalistul este de la FCSB şi a fost criticat după eşecul cu Muntenegru

Cine a fost votat tricolorul lunii mai în concursul FRF. Fotbalistul este de la FCSB şi a fost criticat după eşecul cu Muntenegru
Comentarii

Un jucător legitimat la FCSB a fost votat drept jucătorul lunii mai în ancheta lunară a Federaţiei Române de Fotbal.

Lună de lună, fanii echipei naţionale au şansa de a vota cel mai bun tricolor din respectiva perioadă de timp. Pentru luna mai, alesul ”Peluzei Tricolore” a fost Darius Olaru, legitimat la FCSB, anunţă FRF pe site-ul oficial.

Acesta a fost premiat pentru evoluţiile consistente la sa echipa de club, în ultima parte a sezonului din Liga 1.

Top 5 tricolori ai lunii mai:

  • Darius Olaru 37,26% 
  • Florin Tănase 21,24% 
  • Alexandru Maxim 18,27%
  • Marius Ştefănescu 14,22%
  • Andrei Raţiu 9,01%

Din punct de vedere statistic, în luna mai, mijlocaşul central de 24 de ani a marcat două goluri şi a livrat o pasă decisivă pentru FCSB. Dar prestaţiile sale au fost lăudate şi prin calitatea jocului arătat, nu doar datorită cifrelor.

Prin urmare, Olaru a fost convocat de Edi Iordănescu la meciurile echipei naţionale din luna iunie. În primul dintre acestea, cu Muntenegru, a fost titular şi a fost scos la pauză. România a pierdut cu 0-2. 

Astfel, jucătorul cotat la 5,5 milioane de euro a fost foarte criticat de oamenii din fotbalul românesc. Dănuţ Lupu a fost unul dintre cei mai vocali.

În cel de-al doilea meci, componentul FCSB-ului nu a prins niciun minut, dar rezultatul a fost similar, un nou eşec pentru România, 0-1 cu Bosnia.

Dănuţ Lupu: ”Olaru nici nu a atins-o”

”Problema e că pe cei care vin din urmă vrem 10 milioane, dar joacă cu Chindia. A dat de unii mai buni, iar Olaru nici nu a atins-o. Trebuie să îi lăudăm mai puţin”, a reproşat Lupu, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: olaruechipa nationala 

viewscnt
Articole similare