Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine este liderul echipei naţionale? Răspunsul dat de Mirel Rădoi

Cine este liderul echipei naţionale? Răspunsul dat de Mirel Rădoi

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi consideră că Vlad Chiricheş merită banderola de căpitan al naţionalei şi îl consideră pe fundaşul lui Napoli liderul echipei naţionale. Totuşi, fostul căpitan al Stelei consideră că vestiarul selecţionatei are nevoie şi de alţi jucători capabili să-i motiveze pe ceilalţi, dar şi de oameni care să facă diferenţa în momentele dificile. Chiar dacă nu joacă la Anderlecht, Rădoi vede în Nicolae Stanciu un jucător capabil să facă acest lucru.

"Eu îl văd pe Vlad Chiricheş ca pe un lider, dar probabil că mai avem nevoie de alţii care să poată să tragă echipa după ei şi, de ce nu, în aceste momente poate fi chiar un Stanciu (n.r. Nicolae), chiar dacă nu joacă la echipa de club", a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport.

Fostul internaţional a vorbit şi despre marea problemă a echipei naţionale, din punctul său de vedere.

"În general s-a vorbit despre această valoare a jucătorilor români, că nu mai este aşa ridicată cum era în anii precedenţi. Eu cred că cea mai mare problemă din ce am văzut eu din exterior e că jucătorii care vin la naţională nu vin cu foarte multă încredere. Şi cred că Contra va regla acest lucru şi vom vedea o atitudine diferită a echipei", a mai spus Rădoi.


 

Afla mai multe despre: radoichirichesromania 

viewscnt
Articole similare