Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine este rivalul lui Lampard pentru banca lui Chelsea! A pregătit în sezonul trecut una dintre revelaţiile din Premier League

Cine este rivalul lui Lampard pentru banca lui Chelsea! A pregătit în sezonul trecut una dintre revelaţiile din Premier League
Comentarii

Javi Garcia, managerul lui Watford, ar putea ajunge în această vară la Chelsea în locul lui Maurizio Sarri care negociază despărţirea de câştigătoarea Europa League.

Watford a terminat campionatul englez pe locul 11 şi a jucat şi finala Cupei Angliei, pierdută în faţa celor de la Manchester City. Iar Javi Garcia a intrat în atenţia lui Chelsea, nevoită să îşi aleagă un succesor după ce Sarri pare tentat să accepte oferta lui Juventus. Garcia a ajuns în Anglia după o experienţă nereuşită în Rusia, la Rubin Kazan. Spaniolul a reuşit cea mai bună performanţă în fotbalul spaniol în 2007, când a reuşit să ducă modesta Pontevedra în Segunda Division, echipă ce avea ca obiectiv evitarea retrogradării la începutul sezonului. 
 
În 2014 avea să semneze cel mai bun debut din istoria clubului Malaga în La Liga: 31 de puncte în primele 19 meciuri. Un antrenor care ştie să lucreze cu echipe modeste, fără pretenţii pe piaţa transferilor şi capabil să gestioneze situaţii limită. Varianta Lampard are însă cele mai mari şanse de reuşită la Chelsea, managerul lui Derby County putând reveni la Londra în calitate de antrenor după ce a îmbrăcat tricoul albaştrilor timp de 13 ani între 2001 şi 2014. 
 

Afla mai multe despre: nasser al khelaifi. psgleedspatronpreluare 

viewscnt
Articole similare