Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine l-a sunat pe Alibec în noaptea dintre ani? Mesajul clar transmis atacantului: "Ca la război! Acum începe o nouă viaţă pentru tine"

Cine l-a sunat pe Alibec în noaptea dintre ani? Mesajul clar transmis atacantului: "Ca la război! Acum începe o nouă viaţă pentru tine"

FCSB

Comentarii

Denis Alibec a fost cel mai criticat fotbalist din 2017, dar atacantul speră să scape de probleme în 2018. Jucătorul vicecampioanei a făcut Revelionul în Predeal, iar patronul nu l-a uitat şi i-a transmis un mesaj clar.

"Acum începe o nouă viaţă pentru tine. Război, antrenează-te bine. A zis: «Da, nea Gigi, da, da!» El, ca om, e cuminte!", a declarat Gigi Becali, aflat în vacanţă la Poiana Braşov.

Gică Popescu sare în apărarea lui Denis, fotbalistul care n-a marcat niciun gol în Liga 1 în actualul sezon competiţional. "Ştiţi ce nu înţeleg eu? De ce atâta presiune pe Alibec? E singurul jucător pe care s-au plătit două milioane de euro şi trebuie să punem presiune? Lăsaţi-l, oameni buni, în pace! OK, nu se antrenează, trece-l pe bancă, dă-i încredere! Dar mie mi se pare că e pusă prea multă presiune negativă pe el. În momentul în care joacă prost, doar comentarii negative. Încearcă să îl îmbunătăţeşti, dă-i încredere! E unul dintre jucătorii cei mai talentaţi şi cu un potenţial fantastic. Dar se pare că nu suportă foarte bine presiunea. Dar de ce îl distrugem? De ce să nu am grijă de el? Dacă nu ţine cu presiunea, întoarce placa şi încearcă să-l apropii, să îl antrenezi mai mult, să-l întrebi de ce nu e fericit. Mi se pare că aceasta ar fi calea pe care trebuie mers cu Alibec", a spus Popescu pentru TelekomSport.

Sorin Paraschiv are o altă părere: "Problema nu e la Dică, nu e la Steaua, problema e a jucătorului! Dacă Denis se va pune la punct mental, va reveni la aceeaşi valoare. Dacă nu, Steaua nu stă în Alibec. Au fost jucători mult mai mari la Steaua înlocuiţi cu alţii şi probabil el va mai avea şanse până în vara viitoare. Dacă nu se va schimba, problema va fi la el şi probabil va fi vândut".

Iar Dumitru Dragomir a dezvăluit pentru Telekom Sport: "După părerea mea poate (n.r. fi reabilitat), dar nu la Steaua. Dacă nu pleacă de la Steaua, va fi terminat definitiv. Nu numai el este vinovat, sunt vinovaţi toţi cei care l-au curăţat. Parcă au vrut să-i facă rău lui Alibec. Alibec nu a avut contre doar cu antrenorul, ci şi cu jucătorii". 

 

Afla mai multe despre: alibecbeclaipopescuparaschivdrragomirsteauafcsbmesaj 

viewscnt
Articole similare