Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cine minte, Bursuc?” Dan Nistor, acuzat că s-a speriat după ce i-a cerut explicaţii lui Dan Petrescu. Cum s-a sucit mijlocaşul

”Cine minte, Bursuc?” Dan Nistor, acuzat că s-a speriat după ce i-a cerut explicaţii lui Dan Petrescu. Cum s-a sucit mijlocaşulgalerie foto

Superliga

Comentarii

Dan Nistor a negat că s-ar fi plâns în presă că nu este folosit de Dan Petrescu. Cătălin Suciu, cel care a realizat interviul cu Dan Nistor pentru actualdecluj.ro, prezintă dovada că declaraţiile date luni de jucătorul CFR-ului nu sunt inventate.

Luni, site-ul actualdecluj.ro a publicat un interviu cu Dan Nistor, în care se plângea că este folosit rar şi-i cerea explicaţii lui Dan Petrescu: ”N-am vorbit deloc, nu mi-a explicat de ce n-am mai jucat, de ce nu prind lotul. Nimic. Voi avea o discuţie lămuritoare cu cei din conducere, să văd ce se întâmplă [...] Spune, nene, ai ceva cu mine? Spune-mi, nene, de ce nu joc? Tăcerea asta… Ce-i asta? N-am 20 de ani. Şi vreau să joc, iar dacă nu se poate aici, voi pleca undeva unde voi avea şansa să joc”, a fost declaraţia dată de Nistor.

Marţi, Dan Nistor a venit în conferinţa de presă pe care a susţinut-o Dan Petrescu. Mijlocaşul de 29 de ani a negat că ar fi dat acele declaraţii şi susţine că sunt inveţii: ”Mister a zis cam tot, niciodată nu am zis şi nu o să zic aşa ceva. Cei din presă scriu foarte multe lucruri neadevărate, poate şi poziţia în care suntem îi deranjează pe unii, dar să sperăm că nu ne vor dezbina şi, la sfârşitul campionatului, să fim pe primul loc”.

Dan Petrescu a încercat şi el să treacă elegant peste acest caz, dar totuşi l-a mustrat: ”Un jucător de fotbal profesionist, dacă are o problemă, trebuie să o rezolve în interiorul clubului, nu cu presa, nu cu prietenii. El ştie unde e vestiarul meu, unde mă dezbrac, unde stau toată ziua, era acolo şi venea, pentru că sunt deschis să vorbesc cu toţi jucătorii. Din ce am citit în ziare, el ar fi răbufnit la adresa mea, la adresa mea ca antrenor n-a răbufnit niciun jucător şi am antrenat jucători cu nume în fotbalul mondial”.

Cătălin Suciu, jurnalistul care a făcut interviul cu Dan Nistor, spune că declaraţiile date luni sunt cât se poate de adevărate, dar că s-a speriat de urmări. Ziaristul de la actualdecluj.ro a publicat şi un mesaj pe care Dan Nistor i l-a trimis după ce a publicat declaraţiie.
 

Afla mai multe despre: dan nistorcfr clujliga 1dan petrescu 

viewscnt
Articole similare