Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine şi-a făcut temele la dubla din martie? Oficialii FRF s-au convins de un tricolor: ”A fost primul care a profitat” | EXCLUSIV

Cine şi-a făcut temele la dubla din martie? Oficialii FRF s-au convins de un tricolor: ”A fost primul care a profitat” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

După 1-1 cu Irlanda De Nord şi 2-3 contra Columbiei, „tricolorii” lui Edi Iordănescu s-au întors la echipele de club.

Concluzia lui Andrei Vochin după dubla din martie

La Madrid, pe „Metropolitano”, România a fost învinsă de Columbia într-un meci de pregătire pentru Campionatul European din vară, scor 2-3. Bilanţul general al acţiunii din această lună: un egal, o înfrângere, golaveraj 3-4.

În celălalt meci amical din această lună, România a remizat la Bucureşti cu Irlanda de Nord, 1-1.

După cele două amicale, Andrei Vochin a fost întrebat despre jucătorii care, în opinia lui, au profitat de această dublă din luna martie. 

”Nu pot spune eu acum... Nu pot spune jucătorii care puteau să dea mai mult sau aşa. Primul care a profitat a fost Dennis Man, pentru că orice jucător să spunem că poate fi pus într-o discuţie când se face lotul.

Cei care demonstrează la club, iată că demonstrează şi la naţională. Man cred că a făcut cele mai bune jocuri legate de când e la naţională”, a mărturisit Vochin la Orange Sport.

”Man mi se pare că a ajuns la o maturitate fotbalistică foarte bună! S-a stabilizat bine, în Italia se lucrează. Pleaca aşa şi după îi vezi cu umerii dezvoltaţi şi că nu îi mai încap tricoul”, a conchis Viorel Moldovan. 

  • 12 meciuri fără înfrângere adunase România până la eşecul cu Columbia, 7 victorii şi 5 remize. „Tricolorii” nu mai pierduseră din noiembrie 2022, cu Slovenia

Următoarea acţiune a naţionalei României va avea loc la început de iunie, cu doar câteva zile înainte de startul EURO 2024 (14 iunie). Vor fi două amicale, Bulgaria şi Liechtenstein.

Afla mai multe despre: nationala românieiedi iordănescumanvochin 

viewscnt
Articole similare