Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine va fi noul selecţioner al echipei naţionale? Dani Coman îl propune pe Bergodi!

Cine va fi noul selecţioner al echipei naţionale? Dani Coman îl propune pe Bergodi!

Echipa națională

Comentarii

Daum a anunţat că va ajunge la un acord cu Federaţia în câteva zile, aşa că naţionala poate avea un nou selecţioner până la sfârşitul săptămânii. Trei nume sunt cel mai des rostite. Pe 5 octombrie alesul va debuta pe banca tricolorilor.

Calificarea ratata la Mondialul din 2018 ii deschide din nou unui antrenor roman sansa sa preia nationala. Petrescu, Hagi si Contra sunt optiunile Comisiei Tehnice.

"Petrescu, Hagi, Contra. Sunt trei antrenori buni, care stiu ce inseamna fotbalul, nationala si vor face performanta daca unul dintre ei va fi selectionerul nostru. Cred ca si Bergodi ar face treaba, dar daca ma intrebati acum, eu fiind mai nationalist, mi-as dori totusi un antrenor roman", spune Dani Coman pentru Telekom Sport. 

Mircea Lucescu ar fi putut fi o optiune. In august, antrenorul a preluat insa naţionala turca. "Mai bine asa, pt ca actuala Federatie nu merita un antrenor de nivelul lui Mircea Lucescu, e mai bine asa. Ma bucur ca nea Mircea a facut aceasta alegere!", dezvăluie Florin Răducioiu. 

Afla mai multe despre: echipa nationalaromaniabergodipropuneredani comanduam 

viewscnt
Articole similare