Experiențe împreună.
You are here:

Clarificări din partea lui Hagi! Adevăratul motiv pentru care a fost în Turcia alături de Gică Popescu

Clarificări din partea lui Hagi! Adevăratul motiv pentru care a fost în Turcia alături de Gică Popescu

FC Viitorul a anunţat, marţi, că Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu, despre care presa turcă a scris că ar putea prelua conducerea secţiei de fotbal a clubului Karşiyaka, au făcut o deplasare în Turcia, dar doar pentru că au fost invitaţi la o discuţie având ca subiect o academie de fotbal.

"Domnul Gheorghe Hagi a fost într-adevăr în Turcia, alături de domnul Gheorghe Popescu, însă acest lucru nu s-a datorat preluării vreunui club. Nu a existat niciun moment o discuţie despre preluarea vreunui club din Turcia. Domnii Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu au fost invitaţi doar la o discuţie ce a avut ca subiect o Academie de Fotbal", se arată în comunicatul FC Viitorul.

Presa din Turcia a scris, luni, că Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu s-au deplasat la Izmir pentru discuţii cu privire la o eventuală preluare a conducerii secţiei de fotbal a clubului Karşiyaka.

Karşiyaka este o grupare cu mai multe secţii: fotbal, baschet, volei, tenis, bowling, biliard, motociclism, nataţie. Echipa de fotbal a clubului evoluează în liga a treia din Turcia,  în care după 12 etape ocupă ultimul loc în clasamentul grupei albe.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
VIDEO | Griezmann, execuţia serii în Liga Campionilor! 8 goluri la PSG - Celtic! Toate reuşitele sunt AICI!PlayPlay

Din nou PSG a reuşit să iasă în evidenţă, câştigând cu scorul de 7-1 de Celtic. Asta în condiţiile în care scoţienii au deschis scorul în minutul 2! Griezmann îşi are şi el locul în reluările din această seară, marcând din foartfecă în victoria pe care Atletico madrid a bifat-o cu AS Roma, scor 2-0. Cel mai aşteptat meci al zilei, Juventus - Barcelona s-a încheiat 0-0.