Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claudiu Bumba, cel mai tare transfer din carieră. O echipă importantă din Europa i-a oferit un contract pe 3 ani

Claudiu Bumba, cel mai tare transfer din carieră. O echipă importantă din Europa i-a oferit un contract pe 3 ani

Stranieri

Comentarii

Claudiu Bumba este aproape de a prinde cel mai tare transfer din cariera sa. Mijlocaşul de 27 de ani a primit o ofertă de la FK Krasnodar, o echipă care în ultimii ani s-a bătut pentru primele locuri din Rusia şi care în acest sezon a jucat în grupele Champions League.

Ajuns la 27 de ani, Claudiu Bumba este aproape să semneze cel mai important contract din carieră. Fostul internaţional român a avut un sezon excelent la Kisvarda, în Ungaria şi forma arătată i-au adus o ofertă din Rusia, de la FK Krasnodar.

Potrivit presei din Ungaria, FK Krasnodar i-a oferit un contract pe 3 ani, dar încă se negociază. Bumba este considerat unul dintre cei mai buni jucători de la Kisvarda, însă rămâne liber de contract în această vară.

Claudiu Bumba, transferul carierei. Krasnodar este una dintre echipele importante din Rusia

Claudiu Bumba s-a transferat în Ungaria în vara lui 2019, după ce s-a despărţit de turcii de la Adanaspor. A semnat atunci cu Kisvarda, echipă care doar ce promovase în prima ligă. În acest sezon, Kisvarda a terminat seoznul pe locul 5, cea mai bună clasare din istoria clubului. Ca un fapt divers, la Kisvarda sunt legitimaţi alţi 2 români, Mihai Mincă şi Cornel Ene.

Claudiu Bumba a fost jucător de bază la Kisvarda şi a adunat în total 36 de prezenţe, 7 goluri şi 9 assist-uri. Din păcate pentru maghiari, Claudiu Bumba mai are contract doar până în această vară şi este foarte tentat să plece. Mai ales că are câteva propuneri interesante.

Publicaţia csakfoci.hu anunţă pe surse că FK Krasnodar i-a făcut o ofertă de transfer lui Claudiu Bumba, cu un contract pe 3 ani, dar mutarea încă nu este perfectată: ”Vor urma negocieri suplimentare”, scriu jurnaliştii maghiari. Totuşi, sunt şanse mari ca transferul să se realizeze.

Ar fi cea mai importantă mutare din cariera lui Claudiu Bumba. În ultimii ani, FC Krasnodar s-a bătut constant pentru primele locuri din campionatul Rusiei şi este una dintre echipele importante de acolo. În sezonul care s-a încheiat, Krasnodar s-a calificat în grupele Champions League, după ce în play-off a eliminat-o pe PAOK Salonic.

În grupe, Krasnodar a adunat 5 puncte într-o grupă din care au mai făcut parte Chelsea, Sevilla şi Rennes şi a terminat pe locul 3 în clasament. În campionat, Krasnodar n-a avut însă la fel de mult succes şi a terminat sezonul abia pe locul 10, cea mai slabă clasare din ultimii 6 ani.

În vârstă de 27 de ani, Claudiu Bumba a fost una dintre marile speranţe ale generaţiei sale. S-a format la Baia Mare şi Maramureş şi apoi a fost transferat de FCM Târgu Mureş. În sezonul 2012-2013 a fost împrumutat la AS Roma U19, însă n-a impresionat şi a revenit la FCM Târgu Mureş.

De-a lungul carierei a mai jucat pentru Hapoel Tel Aviv, Dinamo, Concordia Chiajna şi Adanaspor. Acum, Claudiu Bumba are mari şanse să se transfere în campionatul Rusiei, aflat pe locul 8 în topul celor mai valoroase ligi din Europa.

Afla mai multe despre: claudiu bumba 

viewscnt
Articole similare