Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claudiu Keşeru a trecut prin clipe de coşmar: ”Credeam că nu se mai termină calvarul!”. Ce l-a motivat pe atacantul României să nu se retragă

Claudiu Keşeru a trecut prin clipe de coşmar: ”Credeam că nu se mai termină calvarul!”. Ce l-a motivat pe atacantul României să nu se retragă

Stranieri

Comentarii

Claudiu Keşeru a trecut printr-o perioadă grea în ultimele cinci luni. Vârful lui Ludogorets s-a operat la genunchi şi ulterior a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Cu toate acestea, atacantul României a punctat în partida de sâmbătă dintre Cherno More şi Ludogorets, scor 1-4, din etapa a treia din campionatul Bulgariei.

„Era bine totul după operaţia la genunchi, apoi a venit testul pozitiv şi coronavirusul m-a trimis din nou acasă! Acum sunt în regulă, am ieşit negativ şi-mi pot ajuta colegii. Sunt perioade când joci bine, dar nu înscrii şi îţi lipseşte ceva. Acum mă simt foarte bine fizic, am reuşit un gol frumos şi mi-am recăpătat încrederea. Dacă nu aş fi vrut să mai joc, să lupt în fiecare meci, mă retrăgeam.

Credeam că nu se mai termină calvarul, dar simt că am motivaţie pentru încă trei sau patru ani. Mă şi apăr, fac presing şi dau totul pentru echipă.”, a declarat Claudiu Keşeru pentru sportal.bg.

Vârful de 33 de ani este cotat de Transfermarkt la 2.4 milioane de euro.

Afla mai multe despre: claudiu keseru 

viewscnt
Articole similare