Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claudiu Keşeru înainte de debutul României în Liga Naţiunilor: ”Avem foame de performanţă!”

Claudiu Keşeru înainte de debutul României în Liga Naţiunilor: ”Avem foame de performanţă!”

Echipa națională

Comentarii

Pe 7 septembrie, de la ora 21:45, tricolorii debutează în Liga Naţiunilor UEFA, la Ploieşti, în faţa Muntenegrului, într-un joc care se va disputa fără spectatori, pentru ca pe 10 septembrie, de la ora 21:45, naţionala să joace la Belgrad, pe stadionul Partizan, împotriva Serbiei. Claudiu Keşeru a oferit înaintea primelor dueluri din Liga Naţiunilor un interviu pentru FRF TV.

Claudiu Keşeru crede că avem adversari de calitate în grupa preliminară din Liga Naţiunilor, dar că el şi coechipierii săi trebuie să profite de această competiţie oficială pentru a spera la calificarea la turneul final european: ”Cu siguranţă este o grupă grea, cu adversari de calitate, dar cel mai important este să fim conştienţi că am progresat mult în ultima perioadă, să continuăm pe aceeaşi linie, să fim constanţi şi să reuşim să ne ridicăm de la meci la meci. N-a fost plăcut să ratăm calificarea la Mondial, acum este momentul să arătăm că putem să ne calificăm la turneul final european şi că putem spăla imaginea pe care am lăsat-o în ultima vreme. Liga Naţiunilor este o competiţie oficială şi reprezintă o şansă în plus pentru noi de a ne califica la Euro” explică atacantul lui Ludogorets Razgrad.

Vârful în vârstă de 31 de ani crede că există foame de performanţă la prima reprezentativă şi că această foame este un atu important pentru tricolorii lui Cosmin Contra: ”Suntem jucători tehnici, dar am arătat în ultima vreme că putem fi şi combativi. Avem foame de performanţă şi cred că seriozitatea pe care am arătat-o în ultima vreme la echipa naţională este un atu important care ne dă speranţă pentru viitor.”

Fotbalistul care a trecut pe Nantes, Angers sau FCSB are şi un mesaj pentru suporterii echipei reprezentative: ”Un meci fără suporteri e ca un meci fără miză. E nevoie de ei lângă noi, mai ales la echipa naţională. Le transmit să creadă în noi pentru că ne vom califica la Campionatul European” a încheiat Claudiu Keşeru, interviul acordat pentru FRF TV.

Dacă România va câştiga grupa, poate promova în seria superioară a ediţiei următoare a Ligii Naţiunilor. 

Afla mai multe despre: claudiu keşeruromâniaechipa naţionalăliga naţiunilor 

viewscnt
Articole similare