Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claudiu Keşeru, încântat de oferta primită de la Răzvan Lucescu: ”Este foarte interesantă!” Ce planuri are

Claudiu Keşeru, încântat de oferta primită de la Răzvan Lucescu: ”Este foarte interesantă!” Ce planuri are

Stranieri

Comentarii

Claudiu Keşeru a intrat în ultimele şase luni de contract cu Ludogoreţ şi nu duce lipsă de oferte. Ultima a venit de la Colorado Rapids, din MLS. Keşeru spune că analizează toate variantele în această perioadă.

Internaţionalul român se află în cantonament cu Ludogoreţ, unde a învins-o într-un amical cu 2-0 pe FC Botoşani. Scorul a fost deschis chiar de Keşeru. În paralel cu pregătirea fizică, mintea atacantului de 31 de ani este preocupată şi cu calcule pentru viitor. A intrat în ultima parte a contractului cu Ludogoreţ şi are mai multe variante la dispoziţie:

”Citesc şi eu în fiecare zi. Ba mă mai sună un prieten: ”fii atent că ai şi de acolo, fii atent că ai şi de dincolo”. Zic foarte bine dacă există interes, foarte bine, e dovada faptului că îmi fac treaba cum trebuie. Şi asta mă face să fiu şi mai serios de atât, dacă e posibil”, a declarat Claudiu Keşeru.

Internaţionalul român spune că a primit şi o ofertă de prelungire de la Ludogoreţ şi nu exclude această variantă, dar spune că trebuie să discute cu patronul echipei: ”Există şi posibilitatea asta, cu siguranţă. În momentul de faţă, am o propunere din partea lor pe care o analizez. Aştept să am o discuţie şi cu patronul echipei şi după aceea... dar, totuşi, e timp de gandire”.



Foarte interesantă i se pare şi oferta de la PAOK Salonic, acolo unde este dorit de Răzvan Lucescu. PAOK este pe locul 3 în Grecia, dar la doar un punct distanţă de liderul Olympiacos. Propunerea îl tentează pe Keşeru, care ar avea şansa să se bată la titlu în Grecia: ”Da, cu siguranţă e o variantă foarte interesantă. Dacă se concretizează şi vom discuta direct... dar, cu siguranţă e o variantă de luat în calcul”.

Afla mai multe despre: claudiu keseruludogoretpaok salonic 

viewscnt
Articole similare