Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claudiu Keşeru s-a hotărât unde va juca în următoarele sezoane. Mai are contract cu Ludogoreţ până-n vară

Claudiu Keşeru s-a hotărât unde va juca în următoarele sezoane. Mai are contract cu Ludogoreţ până-n vară

Stranieri

Comentarii

Atacantul român al celor de la Ludogoreţ Razgrad, Claudiu Keşeru (33 de ani) este foarte aproape să ajungă la o nouă înţelegere cu formaţia sa.

Contractul lui Claudiu Keşeru cu Ludogoreţ va expira în această vară, însă românul nu pare decis să părăsească multipla campioană a Bulgariei. Chiar dacă s-a vorbit de un eventual transfer la Beşiktaş Istanbul, Claudiu Keşeru se simte foarte bine la Razgrad şi se gândeşte foarte serios să accepte prelungirea contractului. Conform presei din Bulgaria, i s-a propus o prelungire pentru încă două sezoane. Tratativele au început înainte de anul nou, însă acum sunt mai aproape ca niciodată de finalizare.

Claudiu Keşeru este cel mai prolific marcator din istoria clubului, cu 116 goluri în 196 de jocuri, toate reuşite în decursul a cinci sezoane. În 2015, Keşeru semna cu Ludogoreţ, după o experienţă în Qatar, la Al-Gharafa. Ludogoreţ le-a plătit acestora un milion de euro, cel mai bine investit milion de euro din istoria clubului bulgar.

Keşeru a fost desemnat cel mai bun jucător străin din campionatul Bulgariei, în 2019. Numai în acest sezon, Keşeru are 26 de meciuri şi 15 goluri marcate, în toate competiţiile: în campionat 13/9, în calificări Europa League 6/2, în grupele Europa League 5/4.

Клаудиу Кешерю

Afla mai multe despre: claudiu keseruludogorets 

viewscnt
Articole similare