Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claudiu Niculescu: "Mă bucur că Nistor a rezolvat problema contractului". Care este situaţia transferului lui Grozav

Claudiu Niculescu: "Mă bucur că Nistor a rezolvat problema contractului". Care este situaţia transferului lui Grozav

Dinamo București

Comentarii

Tehnicianul dinamovist Claudiu Niculescu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că îl bucură faptul că Dan Nistor şi-a prelungit contractul, el precizând că vrea ca jucătorii să fie concentraţi doar pe ceea ce au de făcut pe teren.

“Mă bucur că Nistor a semnat prelungirea contractului. A avut o perioadă mai grea, dar el e un caracter puternic, un lider şi un jucător valoros. Mă bucur că a rezolvat şi această problemă, pentru că îi vreau pe toţi concentraţi doar pe ceea ce au de făcut pe teren”, a spus Niculescu.

În ceea ce îl priveşte pe Gheorghe Grozav, Niculescu a declarat că a cerut amânarea discuţiei până după meciul de vineri cu Sepsi. “Situaţia lui Grozav nu o ştiu deocamdată, am vorbit cu conducerea clubului ieri şi mai erau de pus la punct câteva detalii. Eu am cerut să amânăm discuţia până după meciul cu Sepsi. Important este că eu mi-l doresc foarte mult şi conducerea la fel”, a afirmat el.

Fotbalistul dinamovist Sergiu Hanca a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că există o schimbare de atitudine la echipa Dinamo şi că odată cu o victorie în partida cu Sepsi, lucrurile vor reveni la normal.

“Ne aşteaptă un meci dificil, din punctul de vedere al locului ocupat de ei în clasament. Noi trebuie să strângem rândurile şi să începem mandatul noului antrenor cu o victorie în campionat. Există o schimbare de atitudine la noi, vrem să ieşim din această pasă. Nu a fost o perioadă plăcută, pentru că nu am avut rezultate, dar cred că odată cu o victorie mâine lucrurile vor reveni la normal. De când a venit Neagoe lucrurile s-au schimbat în bine la Sepsi, sunt o echipă mai omogenă decât anul trecut, dar cred că mâine este vorba doar de noi. Dacă vom fi destul de concentraţi vom reuşi să obţinem cele trei puncte”, a spus Hanca.

Dinamo va întâlni echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, vineri, de la ora 21.00, în etapa a zecea a Ligii I.

Afla mai multe despre: niculescunistorgrozav 

viewscnt
Articole similare