Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claudiu Niculescu, pregătit să înfrunte FCSB: "Îmi doresc mai mult ca orice"

Claudiu Niculescu, pregătit să înfrunte FCSB: "Îmi doresc mai mult ca orice"

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul echipei FC Voluntari, Claudiu Niculescu, a declarat că îşi doreşte mai mult decât orice să câştige meciul cu FCSB, din etapa a XIV-a a Ligii I.

"Jucăm împotriva unei echipe care şi-a propus ca obiectiv titlul în acest sezon. Suntem conştienţi de faptul că dacă suntem determinaţi, concentraţi la miza acestui meci putem câştiga punctele puse în joc.

Ne întoarcem acasă după şase luni, în care ne-am plimbat prin ţară. Îmi doresc foarte mult şi băieţii îşi doresc să inaugurăm această nocturnă cu o victorie. Ar fi important ca întoarcerea noastră acasă să coincidă cu o victorie. Ar fi o victorie mare din punctul medu de vedere, pentru că atunci când joci împotriva granzilor campionatului, Steaua, Dinamo, îţi poate da aripi. Ne aşteaptă un meci extrem greu. Nu ştiu situaţia lor, ce jucători accidentaţi au, ne interesează mai puţin, pentru că Steaua are un lot din care pot alinia trei echipe, nu două. Cei care vor intra în locul celor accidentaţi vor face totul să câştige meciul.

La fel vom face şi noi. Eu îmi doresc mai mult ca orice o victorie împotriva Stelei şi sper să reuşim asta. Din 2001, de când am venit la Dinamo mi-am dorit asta şi asta îmi voi dori întotdeauna de acum încolo, indiferent unde voi antrena. Va fi greu, dar nu imposibil, cu multă încredere, optimism şi multă muncă eu cred că vom putea să câştigăm meciul. Cred că până mâine seară vom avea toţi jucătorii apţi. Cred că am pregătit bine meciul şi sper să facem cât mai puţine greşeli mâine", a declarat Niculescu.

Afla mai multe despre: claudiu niculescufc voluntarifcsb 

viewscnt
Articole similare