Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cluburile din Liga 1 şi fair-play-ul financiar! Toată lumea resuflă uşurată după monitorizarea FRF. Anunţul făcut astăzi

Cluburile din Liga 1 şi fair-play-ul financiar! Toată lumea resuflă uşurată după monitorizarea FRF. Anunţul făcut astăzi

Fotbal intern

Comentarii

FRF a anunţat prin cadrul unui comunicat de presă că toate cele 14 cluburi din Liga 1 au îndeplinit criteriile fair-play-ului financiare pentru sezonul în curs, o situaţie mulţ îmbunătăţită faţă de sezoanele precedente.

Este pentru prima dată în cei trei ani de la implementarea programlui de monitorizare financiară în campionatul României când toate cluburile îndeplinesc cerinţele şi nu au datorii înregistrate către alte formaţii sau angajaţi.

În 2015, trei formaţii au încălcat cerinţele de monitorizare, fiind penalizate, iar anul trecut două cluburi au picat "testul"

"Ciclul de monitorizare financiară a cluburilor licenţiate de Liga I, în timpul sezonului competiţional 2017-2018, s-a încheiat la data de 11 decembrie 2017.



Toate cluburile au îndeplinit cerinţele fair play-ului financiar în timpul competiţiilor, respectiv nu au fost înregistrate datorii restante faţă de cluburi şi angajaţi, la data limită 30 noiembrie 2017.

Precizăm că programul de monitorizare financiară a fost implementat în Liga I începând cu anul 2015, iar în sezonul 2015-2016 au încălcat cerinţele de monitorizare financiară trei cluburi , în timp ce în sezonul 2016-2017 au încălcat cerinţele de monitorizare financiară două cluburi"
, e comunicatul postat de FRF.

Afla mai multe despre: fair playfcsbfrffair-play financiar 

viewscnt
Articole similare