Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clujenii propun o schimbare radicală în regulamentul Ligii I. Cum vor reacţiona adversarii?! Popa: ”Nu ştiu cine e deşteptul care a propus asta”

Clujenii propun o schimbare radicală în regulamentul Ligii I. Cum vor reacţiona adversarii?! Popa: ”Nu ştiu cine e deşteptul care a propus asta”

Superliga

Comentarii

CFR Cluj intenţionează să ceară Ligii Profesioniste de Fotbal să scoată din regulament textul în baza căruia se înjumătăţesc punctele în play-off.

În acest moment CFR are cinci puncte avans faţă de FCSB, ceea ce înseamnă că în play-off ar rămâne cu doar două. Potrivit ziare.com, clujenii vor cere oficial scoaterea acestei reguli în următoarea Adunare Generală.

Nici Ionuţ Popa, antrenorul echipei Poli Timişoara, nu este de acord cu actualul regulament al Ligii I:

"Sistemul ăsta pe care nu-l înţeleg niciodată... Nu ştiu cine e deşteptul care l-a propus. Când îi puie mintea, să-mi dea şi mie un pui!

Gino a propus asta? Bravo lui! Sistemul ăsta e atentator la viaţa unei echipe. E crimă! O echipă nu face niciun punct, eu fac 20 de puncte şi în play-out ăla pleacă cu zero puncte şi eu cu zece. Apoi, în două jocuri, mă ajung ăia.

Play-off-ul şi play-out-ul nu se potrivesc fotbalului românesc. Am vorbit cu aproape toţi antrenorii din Liga 1 şi niciunul nu e de acord cu acest sistem", a spus Popa, la ProSport Live.

Afla mai multe despre: ionut popacfr clujliga 1poli timisoara,  

viewscnt
Articole similare