Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clujenii reclamă un 11 metri neacordat la eşecul cu U Craiova. Cristi Balaj: ”N-a avut intenţie de a juca mingea” | EXCLUSIV

Clujenii reclamă un 11 metri neacordat la eşecul cu U Craiova. Cristi Balaj: ”N-a avut intenţie de a juca mingea” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj a fost învinsă de Universitatea Craiova, scor 1-2, sâmbătă seară, într-o partidă din prima etapă a play-off-ului din Superligă.

Golurile oltenilor au fost marcate de Ştefan Baiaram (min. 38) şi Alexandru Mitriţă (min. 51), în timp ce reuşita ardelenilor a fost semnată de Matei Ilie (min. 66).

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova a urcat pe poziţia secundă în Superligă, cu 28 de puncte, în timp ce CFR Cluj coboară pe locul 4, cu 27 de puncte.

Cristi Balaj: ”Un arbitru FIFA nu are nevoie de VAR! Subiectul este închis”

În minutul 62 al partidei, a avut loc una dintre cele mai controversate faze ale partidei. Gazdele au cerut lovitură de la 11 metri la o fază în care Andrei Ivan pare că s-a aruncat în faţa adversarului Vasile Mogoş, aflat într-o situaţie foarte bună de a juca mingea şi de a marca.

Totuşi, centralul Andrei Chivulete nu a considerat că se impune acordarea unei lovituri de la 11 metri. Nici arbitrii din camera VAR, nu au intervenit, iar meciul a continuat.

Preşedintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj, consideră echipa sa merita să primească lovitură de la 11 metri la acea fază. Mai ales că ”centralul” Andrei Chivulete a acordat lovituri de la 11 metri pentru contacte mai uşoare, în trecutul apropiat.

Jucătorul de la CFR încearcă să treacă pe lângă jucătorul de la Craiova. Acesta, fără intenţie de a juca mingea, îi blochează deplasarea, intrând în el. Jucătorul nostru el era în alergare.

Păi, la Galaţi, acelaşi arbitru, acum două etape, am primit un penalty împotriva noastră pentru o atingere. Nu mai există noţiunea de contact uşor. S-a dat pentru mult mai puţin. În minutele de prelungiri, când a fost stabilit scorul final.

Un arbitru FIFA nu are nevoie de VAR. La Galaţi de ce nu i-a intrat nimic în ochi? La o asemenea fază nu au nevoie de VAR. Subiectul este închis”, a declarat Cristi Balaj, la Orange Sport.

VIDEO: Faza în care CFR Cluj a cerut penalty

Afla mai multe despre: cristi balajcfr cluj - universitatea craiovaandrei ivanvasile mogos 

viewscnt
Articole similare