Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CM 2018 | Nume uriaşe lipsesc de la Cupa Mondială! Cum arată cel mai bun ”11” al marilor absenţi de la turneul final

CM 2018 | Nume uriaşe lipsesc de la Cupa Mondială! Cum arată cel mai bun ”11” al marilor absenţi de la turneul final

Cupa Mondială

Comentarii

Multe staruri din fotbalul mondial vor urmări Cupa Mondială ca spectatori fie pentru că n-au mai avut loc în naţionalele lor, fie ţările pe care le reprezintă n-au reuşit să se califice la turneul final din Rusia.

Prezenţa la Cupa Mondială este visul oricărui jucător, dar ce te faci când echpa nu te ajută? Jucători de sute de milioane de euro vor lipsi de la Cupa Mondială din acest an. Mulţi dintre ei n-au reuşit să se califice cu naţionalele lor şi, dacă şi-ar forma propria echipă, s-ar bate cu şanse reale la titlu. Printre ei, Buffonm Van Dijk, Bale, Sanchez sau Aubameyang.

Există, de asemenea, o listă cu vedete la echipele lor de club, dar pe care probabil nu-i vom vedea vreodată la vreo Cupă Mondială, deoarece joacă pentru naţionale fără şanse reale în calificări.

Primul ”11” al celor mai importanţi jucători care n-au reuşit să se califice la Cupa Mondială:

  • Buffon (Italia) - Antonio Valencia (Ecuador), Van Dijk (Olanda), Bonucci (Italia), Alaba (Austria) - Naby Keita (Guineea), Arturo Vidal (Chile) - Bale (Ţara Galilor), Sanchez (Chile), Robben (Olanda) -  Aubameyang (Gabon).

Există însă şi o altă categorie de absenţi de la Cupa Mondială. Este vorba despre cei care, din diferite motive, n-au fost incluşi în lotul pentru Mondialul din Rusia. Au fost câteva surprize foarte mari în momentul în care selecţionerii şi-au anunţat loturile preliminare. Hart, Nainggolan, Icardi sau Gotze nu şi-aru închipui că vor fi nevoiţi să-şi încurajeze din faţa televizorului colegii.

Primul ”11” al jucătorilor care n-au mai avut loc la naţionalele lor:

  • Hart (Anglia) - Bellerin (Spania), Mustafi (Germania), Laporte (Franţa), Lucas Digne (Franţa) - Nainggolan (Belgia), Wilshere (Anglia) - Kingsley Coman (Franţa), Gotze (Germania), Martial (Franţa) - Icardi (Argentina).

Totul despre CM 2018! Grupele Campionatului Mondial, programul meciurilor şi loturile celor 32 de echipe care merg în Rusia

Afla mai multe despre: cm 2018cupa mondialaabsenti 

viewscnt
Articole similare