Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cod verde pentru pariori: Vezi propunerile de pronosticuri furnizate de specialişti pentru acest weekend!

Cod verde pentru pariori: Vezi propunerile de pronosticuri furnizate de specialişti pentru acest weekend!galerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

PUBLICITATE I Iarna nu-i ca vara, aşa că avem pronosticuri de sezon! Avem analizele partidelor de mare interes care se vor disputa în acest sfârşit de săptămână în Ligue 1, Serie A şi Premier League: Lyon vs PSG, Atalanta vs Napoli, Inter vs AS Roma şi Southampton vs Tottenham.

 

Fiecare sugestie de pont este însoţită de agenţia de pariuri sportive online la care vă recomandăm să jucaţi pariurile, bineînţeles, după ce le evaluaţi şansele de reuşită şi vă hotărâţi asupra lor.

PARIAZĂ ONLINE 100% LEGAL PE MECIURILE DIN CAMPIONATELE DE TOP ALE EUROPEI – VEZI AICI LISTA AGENŢIILOR RECOMANDATE!

Lyon vs PSG

 

Bruno Gensio şi-a resuscitat echipa în ultima lună, ducând-o până pe poziţia secundă în campionatul francez. Lyon nu a avut însă un parcurs tocmai constant, dacă este să luăm în calcul faptul că echipa a înregistrat 3 înfrângeri în ultimele 10 meciuri şi o remiză acasă în faţa unei echipe modeste în penultima etapă.

De cealaltă parte, PSG pare să fie de neînvins în acest moment: elevii lui Unai Emery au marcat nu mai puţin de 17 goluri în acest an, dintre care 8 au fost înscrise în partida de miercuri de Ligue 1 câştigată de parizieni cu scorul de 8-0 în faţa celor de la Dijon. Cavani, Neymar şi Mbappe cu siguranţă vor încerca să facă spectacol şi în acest meci pentru a-şi mări avansul în faţa urmăritoarelor, cu scopul de a se putea concentra pe meciurile decisive din Liga Campionilor.

PSG -2.0 (Handicap Asiatic) @ 2.45 – Pariază la Unibet

PSG câştigă şi ambele marchează @ 2.30 – Pariază la Fortuna

Atalanta vs Napoli

 

Gasperini continuă să facă treabă bună la conducerea Atalantei şi în acest sezon, chiar dacă formaţia sa este angrenată şi în cupele europene în această stagiune. Şi mai mult decât atât, Ilicic şi compania şi-au câştigat grupa de Europa League fără să piardă vreun meci şi aşteaptă acum debutul fazelor eliminatorii. Nerazzurri au demonstrat că le pot face faţă cu brio echipelor puternice din Italia, câştigând în faţa celor de la AC Milan, Napoli (în cupă) şi AS Roma în ultimele 4 meciuri oficiale disputate.

Napoli se bucură de statutul de lider în Serie A, însă Juventus se află la numai un punct distanţă. Practic, pentru că au fost eliminaţi din Liga Campionilor, elevii lui Maurizio Sarri sunt obligaţi să se concentreze pe campionat şi să dea totul pentru a putea spera la câştigarea titlului. Mertens şi colegii săi vor trata acest meci cu maximă seriozitate, astfel încât ne aşteptăm să avem parte de mai multă acţiune în partea secundă a jocului.

Mai multe goluri în a doua repriză @ 2.00 – Pariază la Betfair

Nu uita de competiţia internă! Vezi clasamentul Ligii 1, statistici interesante şi ponturi matematice pe portalul de fotbal recomandat de specialiştii de la noi din ţară!

Inter vs AS Roma

 

Fostul lider din Serie A, care actualmente nu reuşeşte să-şi regăsească forţele, primeşte vizita unei echipe care trece tot printr-o pasă proastă. Inter a fost învinsă de Udinese chiar pe Giuseppe Meazza, cu scorul de 1-3, la mijlocul lunii decembrie, iar de atunci Icardi şi colegii săi nu au mai reuşit să câştige nici o partidă. În plus, Inter a fost eliminată din Cupa Italiei de către eterna rivală AC Milan în a 3-a zi de Crăciun. Elevii lui Spalletti au marcat un singur gol în ultimele 4 partide.

AS Roma a căzut în afara locurilor care asigură participarea în Liga Campionilor în sezonul următor, iar situaţia lui Eusebio Di Francesco pare să se înrăutăţească: numai 3 victorii a obţinut echipa sa în ultimele 10 meciuri oficiale, iar 3 dintre ultimele 4 partide disputate s-au soldat cu înfrângeri.

Sub 2.5 goluri @ 2.05 – Pariază la Netbet

Southampton vs Tottenham

 

Southampton trece prin momente dificile. Echipa condusă de Mauricio Pellegrino se luptă pentru rămânerea în Premier League, deşi nu ocupă în prezent un loc retrogradabil. Totuşi, urmăritoarele Stoke, West Brom şi Swansea (ultimele 3 echipe din clasament) se află la numai câteva puncte de „Sfinţi”. Este clar că atât conducerea, cât şi jucătorii par să-şi fi pierdut încrederea în antrenor, despre care se vehiculează că este următorul pe lista demişilor în campionatul englez.

Prin comparaţie, Tottenham are parte de un sezon foarte bun: Elevii lui Mauricio Pochettino şi-au câştigat grupa de Liga Campionilor şi aşteaptă duelul cu Juventus în şaisprezecimile prestigioasei competiţii continentale. Harry Kane, Christian Eriksen, Dele Alli şi compania s-au predat o singură dată în ultimele 10 partide jucate, în faţa celor de la Manchester City. În plus, Spurs a învins-o pe Southampton cu scorul de 5-2 în a doua zi de Crăciun, un bun indicator pentru diferenţa actuală dintre cele două echipe.

Victorie Tottenham şi Peste 2.5 goluri @ 2.50  – Pariază la Betano

3-6 goluri în meci @ 1.90 – Pariază la Winmasters

PARIAZĂ LIVE ŞI DESCOPERĂ OFERTA BOGATĂ A MECIURILOR DIN CAMPIONATELE DE TOP ALE EUROPEI. DESCHIDE UN CONT PE SITE-URILE LEGALE ŞI RECOMANDATE DE PARIURIX.COM – VEZI LISTA AICI!

PariuriX.com promovează parierea responsabilă şi vă recomandă să nu jucaţi mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecinţe financiare şi pot cauza dependenţă. Vă rugăm să jucaţi responsabil!

 Galerie foto

Afla mai multe despre: pariuri sportivepublicitate 

viewscnt
Articole similare