Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Colegii salută revenirea lui Alibec: "Sper că am învătat cu toţii din asta!" FCSB a "uitat" deja de victoria cu CSU şi pune ţinta pe Beer Sheva

Colegii salută revenirea lui Alibec: "Sper că am învătat cu toţii din asta!" FCSB a "uitat" deja de victoria cu CSU şi pune ţinta pe Beer Sheva

Superliga

Comentarii

FCSB - Beer Sheva, în direct pe Telekom Sport 1, joi de la 22:05. Toate fazele video se văd în timp real pe www.telekomsport.ro

FCSB îşi continuă forma excelentă arătată în ultima lună, iar trupa lui Dică a urcat pe primul loc al Ligii 1 după o victorie entuziasmantă, scor 5-2, obţinută pe terenul Craiovei.

Meciul de la Severin a marcat şi revenirea lui Denis Alibec în echipa roş-albastră, iar atacantul a fost reprimit cu braţele deschise de colegii săi.

Constantin Budescu spune că Alibec va aduce un plus echipei şi se declară încrezător atacantul de 26 de ani şi-a "învăţat lecţia" după ce a fost exclus din lot.

"E bine că Alibec a revenit la echipă. Sper să fi învăţat cu toţii din asta. E un jucător foarte bun şi o sa ne ajute foarte mult", a declarat Constantin Budescu.

Roş-albaştrii spun că nu vor sărbători prea mult victoria cu CS U Craiova, iar acum se concentrează pe următorul meci, cel cu Beer Sheva, care le poate asigura şi matematic calificarea în primăvara Europa League.

"O să avem un meci destul de greu. Jucăm cu cei de la Beer Sheva. Am câştigat la ei pe un teren destul de greu, dar din punctul meu de vedere au o echipă foarte bună şi va fi un meci greu", a mai declarat Budescu.

Afla mai multe despre: alibecbudescubeer shevacraiova 

viewscnt
Articole similare