Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

COLOSAL! LeBron James, 57 de puncte în Washington şi un record nemaivăzut până acum în NBA VIDEO

COLOSAL! LeBron James, 57 de puncte în Washington şi un record nemaivăzut până acum în NBA VIDEOgalerie foto

NBA

Comentarii

După o serie de patru înfrângeri consecutive, Cleveland Cavaliers a revenit cu o victorie în arena celor de la Washington Wizards, scor 130-122. Omul serii a fost LeBron James, autor a 57 de puncte!

"Regele" a mai avut în această partidă 11 recuperări, 7 asisst-uri, 3 intercepţii şi 2 capace. Interesant este că 23 din totalul celor 34 de aruncări are sale şi-au atins ţinta.

Este al zecelea meci în care LeBron atinge borna de 50+ şi al doilea cel mai prolific din carieră. O singură dată s-a întâmplat ca starul lui Cleveland să marcheze mai multe puncte: 61 pe 3 martie 2014, într-o partidă cu Bobcats, franciza deţinută de Michael Jordan. 

Graţie acestei performanţe, James (32 ani) a devenit şi cel mai tânăr baschetbalist care ajunge la cel puţin 29.000 de puncte marcate în carieră. 

Într-o altă partidă jucat în Conferinţa de Este, Boston a revenit spectaculos în faţa celor de la OKC, după ce la pauză scorul era 37-55. S-a terminat 101 la 94 pentru Celtics, Kyrie Irving marcând 25 de puncte.

Revenit în sfârşit după accidentări îndelungate, Ben Simmons face spectacol meci de meci. De această dată a reuşit un triple-double în partida câştigată de 76ers acasă cu Indiana, scor 121-110. Simmons a încheiat duelul cu 14 puncte, 11 recuperări şi 11 asisst-uri. 

Afla mai multe despre: lebron jamesclevelandnbawizards 

viewscnt
Articole similare