Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile jucătorilor Astrei după partida cu Juventus: ”Îmi pare rău că nu am marcat la ambele penalty-uri” + ”Îmi place să fac spectacol”

Concluziile jucătorilor Astrei după partida cu Juventus: ”Îmi pare rău că nu am marcat la ambele penalty-uri” + ”Îmi place să fac spectacol”

Superliga

Comentarii

Formaţia Astra Giurgiu a învins, vineri, la Ploieşti, cu scorul de 1-0, echipa Juventus Bucureşti, în primul meci al etapei a XXI-a a Ligii I, în care Alexandru Ioniţă a înscris din penalti, dar a şi ratat o lovitură de la 11 metri.

Alexandru Stan: ”Am benefician de două penalty-uri. Ne pare rău ca nu am marcat în ambele.

Nu am avut emoţii cu gândul la play-off. Sperăm să putem câştiga şi următorul meci. Suntem aproape de play-off, dar nu trebuie să facem paşi greşiţi în meciurile următoare.

Este foarte important să obţinem o victorie, vreau să câştigăm ca să avem o vacanţă cât mai plăcută alături de familie”.

 

Alexandru Ioniţă: ”Îmi place fotbalul specatacol. Încerc să fac spectacol atunci când pot. Mă uit la jucătorii mari ai Europei şi îmi place să-i copiez. Îmi plăcea Ronaldinho, cred că de la el am foarte multe de învăţat.

Nu mi-a fost frică la al doilea penalty, am avut mai multă încredere decât la primul şi am reuşit să marchez.

Suntem de la începutul anului pe poziţie de play-off, nu am coborât de acolo şi eu cred că nici nu vom coborâ”.

Afla mai multe despre: astra giurgiuliga 1ionitastan,  

viewscnt
Articole similare