Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile lui Contra: "Jucătorii trebuie să înţeleagă faptul că altfel nu se poate"

Concluziile lui Contra: "Jucătorii trebuie să înţeleagă faptul că altfel nu se poate"
Comentarii

Selecţionerul Cosmin Contra a declarat, duminică seară, că jucătorii echipei naţionale i-au respectat indicaţiile şi au crezut până la final în obţinerea unui rezultat bun cu Danemarca, în ultimul meci din Grupa E a preliminariilor CM-2018.

"Jucătorii au înţeles mesajul pe care l-am transmis. Este un început de drum foarte bun, acum sper ca ei să înţeleagă că fără astfel de sacrificii nu putem să avem rezultate. Dacă ei au atitudinea asta, pas cu pas sperăm să devenim din ce în ce mai cu încredere, să jucăm şi mai bine şi să avem rezultate foarte bune. Singurul lucru transmis înainte de meci a fost să creadă în ei, au jucat cum le-am zis, ne-am bătut cu ei, am crezut în noi până la sfârşit, ne-au ieşit schimbările.

Ţucudean a intrat foarte bine. Mă bucur pentru ei, i-am şi felicitat şi sper ca de-acum înainte asta să fie atitudinea. Suntem o echipă net inferiorară ca înălţime multor naţionale şi trebuie să compensăm printr-un joc dinamic, prin sacrificiu. Am avut nişte momente de haos în apărare după golul egalizator dar am menţinut rezultatul", a declarat Contra.

Contra consideră că la aceste două meciuri a convocat exact jucătorii cei mai în formă, "cu moralul foarte bun". "Jucătorii au prins repede ce am vrut de la ei. Nu mi-e milă de danezi, pentru că avem două meciuri în care nici lor nu le-a fost milă de noi"

"E doar frustrarea unora că eu, la vârsta asta, am ajuns deja la echipa naţională", a fost mesajul pe care i l-a transmis noul selecţioner lui Cornel Dinu, conform GSP. Dinu îl criticase recent pe Contra pentru modul cum gesticulează în timpul meciurilor. 

Afla mai multe despre: cosmin contraromaniadanemarcapreliminarii cm 2018 

viewscnt
Articole similare