Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conflict între Becali şi Gnohere! "Bizonul" a primit o nouă ofertă din vest, dar mutarea a fost BLOCATĂ. Ce se întâmplă la FCSB

Conflict între Becali şi Gnohere! "Bizonul" a primit o nouă ofertă din vest, dar mutarea a fost BLOCATĂ. Ce se întâmplă la FCSB

Superliga

Comentarii

Relaţia dintre Harlem Gnohere (31 de ani) şi Gigi Becali ar fi devenit una tensionată, după ultima decizie luată de finanţatorul FCSB. Pe numele atacantului a venit o nouă ofertă, după cea din Egipt, dar omul de afaceri negociază la sânge mutarea.

O nouă ofertă pentru Harlem Gnohere

Atacantul francez este ieşit din formă şi, în plus, a ratat un nou stagiu de pregătire cu echipa, după ce conducerea FCSB şi egiptenii de la Al Ahly Cairo nu au dorit să rişte o posibilă accidentare. 

Mutarea a picat în ultima clipă, deşi speranţele "Bizonului" erau mari. Conducerea lui Al Ahly Cairo s-a hotărât să-l transfere pe Aliou Badji, în vârstă de 22 de ani, de la Rapid Viena, iar Gnohere a rămas pe loc. 

La doar două săptămâni de la ratarea transferului, Gigi Becali a primit o nouă ofertă pentru Harlem Gnohere. 

Conform Sport.ro, atacantul francez este dorit insistent de FC Lugano, echipă din Elveţia, dar, pentru moment, Gigi Becali nu este de acord cu suma de transfer. Fosta adversară a FCSB din Europa League, în 2017, a propus 100.000 de euro pentru un împrumut şi suma de 400.000 de euro în privinţa unui transfer definitiv în vară. 

Totuşi, finanţatorul vicecampioanei României nu a fost de acord şi a cerut 800.000 de euro. Elveţienii au propus o nouă înţelegere: 200.000 de euro în privinţa împrumutului şi cumpărarea obligatorie a atacatului, dacă echipa ajunge în grupele Europa League. Nici aceasta nu a fost pe placul lui Gigi Becali. 

Conflict între Gigi Becali şi Harlem Gnohere?

Conform sursei citate, atacantul francez s-ar fi enervat la aflarea veştii că Becali nu s-a înţeles cu FC Lugano şi a susţinut că vrea să plece cu orice preţ de la FCSB. 

În vârstă de 31 de ani, Gnohere se află la FCSB din ianuarie 2017, atunci când a fost transferat de la Dinamo. 250.000 de euro a plătit Gigi Becali la acea vreme în schimbul atacantului francez, care a strâns 110 prezenţe în tricoul vicecampioanei en titre a Ligii 1 şi a reuşit 51 de goluri şi şase pase decisive.

  • 2 - două milioane de euro este cota lui Harlem Gnohere, conform Transfermarkt.de
  • 132 de meciuri are Harlem Gnohere în Liga 1 şi 58 de goluri - cu şase reuşite mai puţin decât cei mai buni marcatori străini all time din Liga 1: Eric şi Wesley
 

Afla mai multe despre: harlem gnoheregigi becalitransfer harlem gnohereharlem gnohere fc luganoscandal gigi becali harlem gnohere 

viewscnt
Articole similare