Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Constantin Budescu, bun de plată! A pierdut procesul cu arabii + Astra îl dă în judecată

Constantin Budescu, bun de plată! A pierdut procesul cu arabii + Astra îl dă în judecată
Comentarii

Probleme pentru Constantin Budescu (32 de ani). Mijlocaşul a pierdut recursul procesului cu Al Shabab, fostul său club.

Al Shabab nu s-a lăsat până nu a făcut linişte. Arabii s-au simţit trădaţi de Constantin Budescu, care în primă fază a anunţat că va continua alături de ei, iar după a plecat la Astra Giurgiu, fără să îi anunţe, cum se cuvine, pe arabi.

Al Shabab l-a dat în judecată pe jucător şi a avut câştig de cauză. Astfel că, Budescu e bun de plată şi va trebui să platească, ori el, ori Astra, 725.000 de dolari. Decizia poate fi atacată la TAS, în termen de 45 de zile.

Astra Giurgiu nici nu vrea să audă de banii aceştia! Conform giurgiuvenilor, Budescu ar fi avut stipulată o clauză prin care urma să îşi asume răspunderea în cazul pierderii procesului cu Al Shabab. Gsp anunţă că giurgiuvenii vor să îl dea în judecată pe Budescu pentru a clarifica 100% lucrurile.



Constantin Budescu a evoluat pentru Al Shabab timp de un an, între iulie 2018 şi august 2019, după ce arabii au plătit 2.5 milioane de euro către FCSB în schimbul mijlocaşului.

  • 2 milioane de euro este cota internaţionalului român, conform site-ul de specialitate transfermarkt.com

Budescu nu a fost convocat la naţional României din cauza kilogramelor în plus

Constantin Budescu nu a fost luat în calcul de Mirel Rădoi din cauza kilogramelor în plus. Mijlocaşul a negat că ar avea probleme cu greutatea şi a mărturisit: „Despre kilograme, nu ştiu ce să zic. Acum am văzut şi eu. Când eram la Astra, chiar mă uit acum (n.r. se urcă pe cântar). Faţă de Astra, am 3,6 kilograme mai puţin, acum. Deci, nu cred că asta a fost problema. Când eram la Astra, eram la echipa naţională, iar după acest transfer, nu. Şi am 3,6 kilograme mai puţin. Deci, este o prostie ce s-a spus! Nu cred că are relevanţă”.

Afla mai multe despre: constantin budescuastra giurgiu 

viewscnt
Articole similare