Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Constantin Zotta a comentat victoria CFR-ului cu Gaz Metan! ”Au luat trei puncte cum le-au luat!” EXCLUSIV

Constantin Zotta a comentat victoria CFR-ului cu Gaz Metan! ”Au luat trei puncte cum le-au luat!” EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XXVI-a a Ligii 1.

Clujenii veneau după patru remize consecutive şi au marcat ultimul gol în minutul 90+4. Au înscris Petrila ’33 şi Neguţ ‘90+4 pentru CFR Cluj, respectiv Filip ’64 pentru Gaz Metan.

Invitat special în studioul TelekomSport, expertul Constantin Zotta a analizat evoluţia echipei lui Dan Petrescu. El consideră că echipa lui Ilie Poenaru a avut ocaziile cele mai mari, chiar dacă a pierdut cele 3 puncte.  

”Au luat trei puncte cum le-au luat!”

”Au luat trei puncte cum le-au luat. Trebuie să se gândească să facă o analiză la modul cum se comportă echipa în ultimele 30 de minute. Ne aşteptam ca, după ce Gazul a egalat, CFR să atace, să încerce să marcheze. Nu a fost aşa. Gazul a avut ocaziile cele mai mari. CFR trebuia să aibă 2, 3-0 la pauză”, a spus Zotta, la TelekomSport. 

CFR Cluj este lider în clasament, cu 64 de puncte, în timp ce a doua clasată, FCSB, are 55 de puncte şi un joc mai puţin. Gaz Metan Mediaş ocupă locul 14, cu 22 de puncte.

Afla mai multe despre: gaz metan-cfr-zotta 

viewscnt
Articole similare