Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Constantin Zotta l-a "judecat" pe arbitrul Radu Petrescu! Niciunul dintre penalty-uri nu trebuia acordat, o eliminare a fost eronată: "Sunt 2 în 1, două gafe în aceeaşi fază!"

Constantin Zotta l-a "judecat" pe arbitrul Radu Petrescu! Niciunul dintre penalty-uri nu trebuia acordat, o eliminare a fost eronată: "Sunt 2 în 1, două gafe în aceeaşi fază!"

FCSB

Comentarii

Constantin Zotta, unul dintre specialiştii Telekom Sport pe zona de arbitraj, a vorbit despre greşelile făcute de Radu Petrescu în derby-ul FCSB - Dinamo 3-2. Zotta consideră că niciunul dintre penalty-urile acordate în meci nu ar fi trebuit date.

FCSB a câştigat cu 3-2 în faţa lui Dinamo, în derby-ul de pe Arena Naţională, iar Radu Petrescu a acordat două penalty-uri şi două eliminări în partidă. Constantin Zotta e de părere că niciunul dintre penalty-uri nu trebuiau acordate, iar eliminarea lui Isma Lopez e eronată.

"A făcut cel puţin patru greşeli mari, importante. Modul de gestionare al jocului a făcut ca aceste greşeli să apară în lanţ. Nu înţeleg de ce un arbitru ca Radu Petrescu a putut să aibă o asemenea prestaţie. Minimum ar primi. Foarte mică ar fi nota.

Man îi ia faţa lui Isma Lopez, numai că fundaşul dinamovist loveşte corect mingea cu piciorul. Man nu cade sub nicio formă din cauza intervenţiei fundaşului Isma Lopez, nu trebuia acordat penalty. Să spunem că ar fi fost o piedică, nu trebuia roşu, pentru că jucătorul dinamovist încearcă să joace mingea, în situaţia asta chiar o joacă. Se impunea un cartonaş galben. Practic sunt 2 în 1, două gafe în aceeaşi fază.

Nici acest penalty nu trebuia acordat. Mai degrabă ăsta decât... Fără doar şi poate. Ai un element de care să te agăţi că este penalty corect acordat. Numai că e acordat cu aşa o uşurinţă"
, a spus Constantin Zotta, la Telekom Sport.

FCSB - Dinamo 3-2, în Liga 1

FCSB a învins echipa Dinamo, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, scor 3-2 (2-2), într-un meci din etapa a şasea a Ligii I. Dinamoviştii au jucat în inferioritate numerică din minutul 75, când a fost eliminat Ismael Lopez Blanco. De la Dinamo a fost eliminat şi Răuţă, în minutul 90+1.

Au marcat Tănase ‘8, ’76 (penalti) şi Cristea ’17 pentru gazde, respectiv Borja Valle ’26 (penalti) şi Cristea ’42 (autogol) pentru Dinamo.

FCSB: Vlad – Creţu, Cristea, Miron, Panţîru – Perianu (Popescu ’46), Popescu, Tănase – Man (Şut ’83), Buş (Buziuc ’46), Moruţan (Vînă ’77). Antrenor: Anton Petrea
Dinamo: Mejias – Gonzales, Puljic, Grigore, Lopez – Răuţă, Gol (Fabbrini ’79) – Camara, Borja Valle, Mihaiu (Sorescu ’23) – Nemec. Antrenor: Cosmin Contra.

Afla mai multe despre: fcsbdinamoliga 1constantin zottaarbitraj 

viewscnt
Articole similare