Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conte e ca şi dat afară de la Chelsea! Jucătorii sunt nemulţumiţi, iar Abramovici vrea să-l dea afară până de Crăciun

Conte e ca şi dat afară de la Chelsea! Jucătorii sunt nemulţumiţi, iar Abramovici vrea să-l dea afară până de Crăciun

Chelsea

Comentarii

E scandal mare la Chelsea! Campioana are un sezon dezamăgitor, iar scenariul din mandatul lui Mourinho pare să se repete şi în cazul lui Conte. În plus, italianul şi-a pus vestiarul în cap în urma unor decizii incredibile

Roman Abramovici s-a săturat să primească telefoane de la jucători în care aceştia se plâng de comportamentul lui Antonio Conte, iar patronul londonezilor e hotărât să-l dea afară pe antrenorul italian până la finalul anului.

Conform presei din Anglia, atmosfera la echipă s-a deteriorat în momentul în care Conte l-a dat afară pe Diego Costa. Atacantul era extrem de apreciat de restul jucătorilor, iar lipsa lui se resimte teribil.

Conte e acuzat că a pus interesele personale înaintea performanţei şi fotbaliştii nu se mai implică la fel de mult ca în sezonul trecut. Acest lucru se vede în evoluţia echipei, iar Abramovici a luat deja o decizie incredibilă: vrea să-l dea pe Conte afară până la Crăciun.

Rămâne de văzut doar dacă tehnicianul italian va accepta o reziliere pe cale amiabilă sau dacă va dori o sumă record pentru a pleca de pe Stamford Bridge. Oricum ar fi, englezii anunţă că albaştrii caută deja un alt antrenor.

Afla mai multe despre: contechelseaabramovici 

viewscnt
Articole similare