Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă problemele la Bolton! ”E o acţiune drastică” Fotbaliştii au refuzat să mai joace. Meciul cu Brentford a fost anulat

Continuă problemele la Bolton! ”E o acţiune drastică” Fotbaliştii au refuzat să mai joace. Meciul cu Brentford a fost anulat
Comentarii

Meciul Bolton - Brentford de sâmbătă, din etapa cu numărul 45 din liga a doua engleză, a fost anulat, după ce jucătorii gazdă au refuzat să joace finalul campionatului din cauza salariilor neplătite. Bolton este deja retrogradată în liga a treia. Autorităţile fortbalistice din Anglia nu au precizat dacă există posbilitatea ca întâlnirea să fie reprogramată.

Jucătorii nu şi-au primit salariile pe luna martie, iar cele pe aprilie ar trebui să li se plătească la 30 aprilie.

Echipa a precizat, într-un comunicat, că situaţia în care se află reprezintă o povară din punct de vedere emoţional şi financiar. Jucătorii şi-au cerut iertare în faţa suporterilor pentru “ceea ce poate fi văzut ca o acţiune drastică”, dar au subliniat că au luat decizia cu “regrete profunde”.

Vineri, tehnicianul Phil Parkinson avea programată o conferinţă de presă, însă aceasta a fost amânată fără ca gruparea din Championship să ofere un motiv.

Bolton mai are programate în Championship partidele cu Brentford (sâmbătă) şi cu Nottingham Forest (5 mai).

Afla mai multe despre: boltonbrentford 

viewscnt
Articole similare