Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă problemele la Poli Timişoara! După ce-au pierdut în cazul Mailat, timişorenii au pierdut litigiul şi cu Cătălin Straton

Continuă problemele la Poli Timişoara! După ce-au pierdut în cazul Mailat, timişorenii au pierdut litigiul şi cu Cătălin Straton
Comentarii

Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor i-a dat ieri câştig de cauză portarului Cătălin Straton, care s-a îndreptat împotriva clubului pentru neplata indemnizaţiei de instalare, a primelor de joc din sezonul trecut şi a celei pentru salvarea de la retrogradare. Poli a decis să nu facă recurs.

Preşedintele Radu Birlică vrea să poarte o discuţie cu Straton pentru a ajunge la o înţelegere în privinţa termenului de plată: "Sunt banii lui. Reprezintă obligaţii contractuale pe care noi ni le asumăm". Prima totală de salvare de la retrogradare era de 100.000 de euro, sumă ce trebuia împărţită jucătorilor şi staff-ului.
 
Portarul Cătălin Straton, revedenit titular în echipă după o perioadă în care a apărat Curileac, nu a vrut să comenteze acest subiect. În total, cei de la Poli aveau o primă de 100.000 de euro pentru salvarea de la retrogradare. Suma urma să fie împărţită jucătorilor şi staffului.

 

Afla mai multe despre: catalin stratonbaniproblemetimisoara 

viewscnt
Articole similare