Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă scandalul în boxul românesc! Dorel Simion, tirada necruţătoare la adresa lui Relu Auraş: "Se teme de mine, dar nu dau înapoi” | EXCLUSIV

Continuă scandalul în boxul românesc! Dorel Simion, tirada necruţătoare la adresa lui Relu Auraş: "Se teme de mine, dar nu dau înapoi” | EXCLUSIV

Box

Comentarii

Scandalul dintre antrenorii Dorel Simion şi Relu Auraş, este departe de a se fi stins.

Conflictul capătă noi dimensiuni. După ce Relu Auraş a răspuns acuzelor lansate de Simion care a susţinut, pentru Orange Sport, că Auraş nu a făcut nimic pentru binele boxului românesc, în 12 ani de când coordonează centrele olimpice de box, Simion a venit cu noi explicaţii la afirmaţiile lui Auraş, care a spus că fostul mare pugilist face acest tam-tam pentru că se simte într-un con de umbră.

  • În acest moment, fostul mare boxer Dorel Simion este antrenorul lotului naţional de tineret al României.

”Dorel Simion nu se lasă. Merge mai departe. Până la medalia olimpică”

"Eu nu mă simt într-un con de umbră. Acest Relu Auraş vrea să mă vadă pe mine într-un con de umbră. Se teme de mine. Se teme de numele meu.

De ceea ce am făcut eu pentru boxul românesc. Eu nu dau înapoi. Susţin din nou că în calitatea lui de preşedinte al Colegiului de Antrenori din cadrul Federaţiei de Box, nu a făcut nimic pentru boxul masculin românesc la nivel de seniori.

Acest personaj nu are nişte obiective precise, un plan concret de dezvoltare a boxului masculin la seniorat, nu are o strategie.

Niciodată nu am auzit discutându-se aceste lucruri. Dacă el va rămâne în această funcţie nici în 2028 nu ne vom putea gândi la vreo medalie olimpică. Pentru că nu vom avea cu ce.

Vreau să se înţeleagă că toate aceste acuze sunt îndreptate împotriva tehnicianului Auraş, nu a Federaţiei. Nu am nimic cu oamenii din Federaţiei.

Disputa mea este cu el pe probleme tehnico-tactice. El spune că am crescut la juniori. Dar acolo vom rămâne. Nu vom putea urca la nivel de seniorat cu performanţele.

Dacă va veni altcineva în locul acestui personaj la comisia de antrenori lucrurile vor sta altfel. Eu vă spun doar atât: Dorel Simion nu se lasă. Merge mai departe. Până la medalia olimpică", a precizat Dorel Simion pentru Orange Sport.

”Dacă are ceva de reproşat, să o facă la biroul federal sau mie personal”

Contactat telefonic de Orange Sport, Relu Auraş a răspuns noii tirade lansate de către Dorel Simion la adresa lui: 

Îmi pare rău că domnul Simion continuă să facă astfel de afirmaţii. Dar dacă are ceva de reproşat, să o facă în biroul federal sau să vină să stea de vorbă cu mine, personal, şi să nu apară în presă cu astfel de declaraţii.

Domnul Simion ştie foarte bine că atât cât am putut l-am ajutat şi l-am sprijinit, dar nu vreau să intru aici în alte detalii care nu-şi au rostul.

Eu zic că cel mai bine, aşa cum am zis mai devreme, ar fi să vorbim în biroul federal aceste probleme şi să ne spunem ce avem de spus faţă-n faţă”, a declarat Relu Auraş.

Articol scris de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: boxdorel simionrelu aurax 

viewscnt
Articole similare