Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă scandalul şi acuzele de BLAT la meciul Botoşani - FCSB. MM le răspunde clujenilor într-un mod ironic!

Continuă scandalul şi acuzele de BLAT la meciul Botoşani - FCSB. MM le răspunde clujenilor într-un mod ironic!

Superliga

Comentarii

Iuliu Mureşan, preşedintele CFR-ului din Cluj, a lansat atacuri la adresa FCSB, precizând că vice-campioana României va câştiga meciul cu FC Botoşani, denunţând un posibil blat!

După aceste declaraţii acuzatoare ale ceferiştilor, Gigi Becali a fost primul care a reacţionat. Vezi aici ce a avut de spus patronul FCSB despre declaraţiile clujenilor.

La scurt timp după reacţia patronul FCSB, Meme Stoica a ieşit şi el la atac, ironizând CFR Cluj: "Asta este declaraţia unuia a cărui echipă a obţinut contra Stelei, de când a promovat ultima oară, 3 victorii în 29 meciuri de Liga 1", a fost replica directorului sportiv al celor de la FCSB.

De unde a pornit tot scandalul

"Vedeţi că sunt multe lucruri care nu se explică. Unele echipe pierd cu anumite echipe... Aşa e fotbalul. Nu mă aştept la foarte multe din partea Botoşaniului la meciul cu Steaua, mă aştept să bată Steaua", a spus Mureşan la Pro-x.

Preşedintele CFR-ului a fost susţinut şi de antrenorul Dan Petrescu: "Botoşani a făcut două egaluri cu noi, ne-a eliminat din Cupa României, dar eu simt că nu va face nimic în meciul cu FCSB. Aşa simt eu.  Cei de la Botoşani nu vor face nimic. Oricum, dacă vor face ceva, fac pentru ei, nu pentru mine, pentru că, dacă pierd acest meci, nu îi văd prea bine în lupta pentru play-off", a fost declaraţia lui Dan Petrescu. 

Meciul FC Botoşani - FCSB se dispută de la ora 20:00, în direct pe Telekom Sport 1. Cele mai importante faze pot fi văzute şi AICI!

Afla mai multe despre: mihai stoicamemefc botosanicfr clujacuze 

viewscnt
Articole similare